Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Artig bekjentskap - kommer gjerne tilbake ”
Anmeldelse av Hitchhiker

Hitchhiker
Vurdert som nr. 211 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 13 - USD 22
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Hitchhiker har med sin beliggenhet i 2 etasje på Mathallen vært inspirert av gatemat fra hele verdens siden starten i 2015, men siden 2019 har kjøkkenet ønsket å ta et dypdykk i asiatisk farvann. Hitchhiker er for mange mer et spisested enn en restaurant. Vi er kjent for å introdusere uimotståelige retter konstruert og gjenskapt med egen vri. Hos oss kan du få to land fra hver side av kloden kombinert i én og samme rett. Menyen endres hyppig etter sesong med fokus på smaksrike retter. “Med seks år på ryggen som landets første streetfood-restaurant har vi siden åpningen vært på jakt etter å skille oss ut og være i forkant av kulturen. Alltid digg mat!” Kom innom på middag i andre etasje på Mathallen for en kulinarisk reise!
Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Når 14 fra jobben skal feire dbl 50 årsdag var stedet en perfekt ramme, interiøret flørtet med streetfood konseptet, litt sirkus og høyt under taket. Funket veldig bra. Vi kjørte full pakke med en juleinspirert 7 retters - nydelig. Vil særlig trekke frem gravet ørret i potetlefse med pepperrotkrem mm og lutefiskdumpling som du neppe får andre steder - virkelig en flott smaksopplevelse som står til bestått meget bra. Kommer igjen.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, astrids46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (179)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1418 av 179 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Mat som er smakfull og servitør som virkelig gjør en god jobb gjør dette til en restaurant som er verdt et besøk. Ikke Oslos billigste men når mat og drikke blir satt sammen slik de gjør er det verdt prisen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, RoyAlAndersen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Ble hyggelig mottatt og fikk god service gjennom hele besøket. Vi bestilte 7 retteren og delte den på 2 personer. Hver enkelt rett ble beskrevet når den ble servert. Alle rettene var spennende og smakte veldig godt. Siden stedet lå i 2.etg i Mathallen var det fint og rolig i restauranten. Går gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Norway1961
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. september 2018 via mobile enheter

Fantastisk med den type asiatiske små retter hvor man kan smake på masse forskjellig , veldig godt tilberedt med servitør som forteller deg hver rett . Anbefales på det sterkeste , lurt å bestille bord

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Grena2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. august 2018

vi bestilte alle 7 rettene de hadde og fikk tilpasset porsjonene etter det. utrolig spennende smaker basert på streetfood verden over.
hyggelig betjening.
beliggenheten er i andre etasje på mathallen, kanskje ikke det mest koselige og intime, men likevel var det hyggelig stemning og de hadde dekorert det slik at det fikk en uformell kul stemning.
de bytter ut menyen hver andre uke og baserer menyen etter hvilke råvarer de har. spennende konsept.

Dato for besøk: august 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, CamillaA432
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hitchhiker, så også på

 

Har du vært i Hitchhiker? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din