“Pretentiøs og kjedelig. Overpriset. Dårlig service”
Anmeldelse av Hitchhiker

Hitchhiker
Vurdert som nr. 242 av 2 122 Restauranter i Oslo
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Hitchhiker har med sin beliggenhet i 2 etasje på Mathallen vært inspirert av gatemat fra hele verdens siden starten i 2015, men siden 2019 har kjøkkenet ønsket å ta et dypdykk i asiatisk farvann. Hitchhiker er for mange mer et spisested enn en restaurant. Vi er kjent for å introdusere uimotståelige retter konstruert og gjenskapt med egen vri. Hos oss kan du få to land fra hver side av kloden kombinert i én og samme rett. Menyen endres hyppig etter sesong med fokus på smaksrike retter. “Med seks år på ryggen som landets første streetfood-restaurant har vi siden åpningen vært på jakt etter å skille oss ut og være i forkant av kulturen. Alltid digg mat!”
Anmeldt 25. august 2022 via mobile enheter

Pretentiøs og overpriset tapas. Maten lever ikke opp til menyens forventninger.
De koreanske bbq spare ribs var små og den ene var så seig så vi gav en tilbakemelding på det.

Personalet beklagde og sa vi kunne få en kaffe.

Black pepper kongerekene smakte ok men salaten til smakte surt.

Svinedumpings var gode derimot.

Tok lang tid før vi ble serverte maten til tross for at restauranten nesten var tom.

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, deerDaniel

Anmeldt 10. mars 2020

Spennende og smakfulle retter, gode porsjoner. Litt dyrt / 2 retter nok 300,- litt i overkant. Det jeg savnet mest var vegetariske og veganske retter. På menyen med 9 retter var kun 1 rett vegetarisk - sprø risvårrull- super lecker! Men da jeg spurte om vi kan få endret en av de retter til vegetarisk var kjøkken ikke fleksibel i det hele tatt. I disse tider burde restauranten følger litt mer med på den vegansk og vegetarisk trenden. Ikke alle synes kjøtt er god.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, 461annettb
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Veldig trivelig plass. Beliggende i 2 etg ved Mathallens nordre inngang.
Vi var der til lunsj. Hyggelig betjening og veldig god mat til en rimelig penge. Et enormt drikkekart med mye utvalg av øl.
Et sted for lave skuldre og en god prat.
Skal absolutt tilbake

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, christiankarsthodne
Anmeldt 6. februar 2020 via mobile enheter

Vi var en vennegjeng på fire som hadde 5-rettersmenyen. Mye god og spennende mat, så denne kan anbefales. Rettene varierer ut ifra sesong, ellers er det fullt mulig å bestille a la carte.

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, LarsIngarogKaroline
Anmeldt 12. januar 2020

Bursdagsfeiring med en vennegjeng, fantastisk opplevelse! Kult konsept. Spennende retter med gode smaker, rett og slett nydelig mat! Anbefales!

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, Matmomsa

Reisende som så på Hitchhiker, så også på

Har du vært i Hitchhiker? Del dine erfaringer!