“Tragisk mattilbud”
Anmeldelse av Kulturhuset i Oslo

Kulturhuset i Oslo
Vurdert som nr. 562 av 2 069 Restauranter i Oslo
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Kulturhuset har redusert (den allerede snaue) menyen kraftig, og gjenstår med kun et par supper som alternativ til bollene. Dette er rett og slett stusslig. Kulturhuset kunne vært så bra på dagtid, men det er det ikke, når man ikke får kjøpt en god lunsj der.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Liv L

Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Har vært på dette stedet noen få ganger, og liker det bare bedre og bedre! God plass. Rikelig og variert drikkemeny. Stor variasjon i alder og type mennesker som besøker stedet. Har ikke sjekket om stedet har mat, men gleder meg allerede til neste besøk
Uformelt, varmt, inkluderende, passer for alle uten eksklusiv dress, så la den henge hjemme

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, 746tanjai
Anmeldt 15. august 2018

Litt dyr øl, men kule fasiliteter og stil. Vi var en liten gjeng her og feiret bursdagen min, spilte shuffle, det var skikkelig gøy. Helt ok pris for å spille når man er en liten gjeng, kan bli litt dyrt om man bare er to. Har du ikke prøvd shuffle før bør du komme deg ut dit og ta en runde!

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, EirikKvalheim
Anmeldt 13. juli 2018 via mobile enheter

Vi gjekk til Kulturhuset for å ete frukost ein tidleg morgon vi kom med toget. På nettsida er det annonsert ein fantastisk frukost der ein kan velje og vrake i brød og pålegg og diverse tilbehør. Då vi kom var dagens leveranse forsinka så alt dei hadde var yoghurt. Ok, så kjøpte vi yoghurt medan vi venta.

I det vi kjøpte yoghurten, kom matleveransen. Det einaste som kom her var søt bakst og ferdigsmurte baguettar med ost og skinke. Veldig skuffande og Overhovudet ikkje det som er lova på nettsidene til kulturhuset! Dei burde byte ut innhaldet på sidene sine snarast for å unngå å lure fleire ang frukosten.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Tina Louise R
Anmeldt 8. juli 2018

Fantastisk sted for å ta noen øl. Stort utvalg og kunnskapsrike bartendere. Mange kroker og kriker - man finner alltid en fin plass å sitte. God stemning og godt tilrettelagt for å sitte og skravle til sene nattetimer med mye godt øl.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Erik S

Reisende som så på Kulturhuset i Oslo, så også på

Har du vært i Kulturhuset i Oslo? Del dine erfaringer!