Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste pizzaen i byen!”
Anmeldelse av Pizzeria la pietra

Pizzeria la pietra
Få mat levert
Vurdert som nr. 281 av 1 540 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Pizza
Omgivelser: Gamle Oslo
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Gamle Oslo
Anmeldt 14. september 2020 via mobile enheter

Beste pizzaen i bydelen, og helt klart en av Oslos beste. Har kommet hit i årevis og kommer ikke til å slutte med det. Fantastisk!

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, oyvindarum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (53)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 53 anmeldelser

Anmeldt 15. juni 2020

Utrolig mange forskjellige spennende pizza. Fåes i ulike styrker fra mild til ekstra hot. Har kun bestilt take away . Anbefales

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, exxin
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. mai 2020 via mobile enheter

Super pizza til fornuftige priser. Uten tvil blant Oslos beste italienske pizzaer! Alltid god service.

Dato for besøk: april 2020
1  Takk, frhoha
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2019 via mobile enheter

Utrolig god italiensk pizza. Tynn og sprø bunn, herlig tomtatsaus og god ost! Lite lokale med 4 bord, så du må være heldig for og få sitteplass :) Nye trafikk innom, så her er det populært!

Dato for besøk: desember 2019
1  Takk, LasseTheDude
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. oktober 2019 via mobile enheter

og vi ble ikke skuffa.

Lokalet ligger på et mørkt hjørne på Vålerenga, og vi lurte et øyeblikk på om vi bare skulle snu da vi kom inn i det lille slitte lokalet med en lite imøtekommende fyr bak en disk. Men vi tok en sjans.

Satte oss ned ved det ene av de tre bordene, og fikk brus til bordet. Ti minutter etter kom pizzae
n og den var helt utrolig nydelig. Vi bestilte en pizza med honning, noe som gjorde at det var mye søl, og da var det kjipt med små tallerker og litt dårlige servietter, men ok.

Maten i seg selv var verdt fire av fem. Til og med rømmedressingen var nydelig. Vi kommer tilbake, men da tar vi nok med oss pizzaen hjem.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, monsebakken
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pizzeria la pietra, så også på

 

Har du vært i Pizzeria la pietra? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din