Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middag”
Anmeldelse av Sea Sushi

Sea Sushi
Vurdert som nr. 224 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Asiatisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020 via mobile enheter

Var å spiste middag, vi hadde to forskjellige asiatiske retter med kylling. Maten var god. Stedet anbefales.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 282christopherb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (135)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 135 anmeldelser

Anmeldt 8. juni 2020 via mobile enheter

Spiste kveldsmat med kone, sønn og svigerdatter. Maten, både sushi og wok-like var svært godt. Prisen var også hyggelig. Atmosfæren derimot var kun middels, derfor blir det kun en tre-er i totalsum.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, RolfH682
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2020

Sushien er okei, men surt personale. Vært her 2-3 ganger før fordi sushien er billig og passe god, men vil ikke anbefale.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, hadepabadet
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. februar 2020 via mobile enheter

Kjøper take away hver søndag og vi e ganske fornøyd med sushien de lagar. Godt og billig i forhold til andre sushi steder i samme prisklasse.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, mostafawz
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2019 via mobile enheter

Bestilte take-away mat, da vi ringte ble vi møtt av en særdeles sur tone i den andre enden. Da vi møtte opp, hadde de ikke fått med seg hele bestillingen og hadde i tillegg like sur tone som på telefonen. Trist, da maten var god, men kommer dessverre ikke til å bestille herfra igjen.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, LovMo96
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Sea Sushi, så også på

 

Har du vært i Sea Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din