“Den beste tapas, sentralt i Oslo!”
Anmeldelse av Delicatessen Aker Brygge

Delicatessen Aker Brygge
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Middag, Lunsj, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. januar 2019

Alle mulige og deilige tapasretter til fornuftige priser og god service i fine og lyse lokaler på Aker Brygge. Vi kommer garantert tilbake!

Takk, thowis
AnnaNorderhaug, Kundeansvarlig på Delicatessen Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Velkommen skal dere være! <3

Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Utrolig fint sted, super service og NYDELIG mat! Jeg har ikke satt mine siste skritt innenfor den restauranten 😇

Takk, Victoria B
annanorderhaug, Kundeansvarlig på Delicatessen Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. januar 2019

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Velkommen tilbake til oss :)

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Har besøkt Delicatessen ved flere anledninger, de skuffer aldri på mat og vin! Et perfekt kjæreste-sted, dempet belysning med en spesiell atmosfære pga det store lokalet. Maten er alltid utsøkt og personalet hyggelig. Maten kommer alltid raskt og servitøren er ofte innom for å sørge for at man har det man trenger av mat og drikke. Det beste tapasstedet i Oslo, som må besøkes!

Takk, W1936MXlindak
Benjamin B, Kundeansvarlig på Delicatessen Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. desember 2018

Hei!

Takk for en fin tilbakemelding <3

Vi håper på et besøk i nær fremtid!

Anmeldt 12. desember 2018

Restauranten ligger vis a vis Latter scene.
Tapasrestaurant. Koselig og hjelpsomme ansatte. Servitør tilbød seg å sette sammen en meny til oss. Fikk spørsmål om allergi. Veldig god mat.

Takk, MonaO977

Hei Mona!
Takk for at du tok deg tid til å gi oss feedback.

Velkommen tilbake!

Anmeldt 9. desember 2018

Nydelig mat, gode viner og helt topp service. Maten kommer utrolig raskt. Blide og serviceinnstilte sevitører. Variert meny, noe for en hver smak. Helt grei pris :-) Annbefales på det sterkeste!

Takk, Roar M

Hei Roar!
Takk for de fine ordene!

Vi tar motivasjonen det gir med oss videre i arbeidet når vi jobber med å bli enda bedre!

Velkommen tilbake!

Reisende som så på Delicatessen Aker Brygge, så også på

Har du vært i Delicatessen Aker Brygge? Del dine erfaringer!