Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og service”
Anmeldelse av Delicatessen Aker Brygge

Delicatessen Aker Brygge
Vurdert som nr. 111 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 4 - USD 22
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Lunsj, Middag, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god tapas og bra service. Vi fikk maten raskt, og servitørene kom med pledd med en gang vi spurte om det.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, hilda76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnaNorderhaug, Markedsføring på Delicatessen Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Hilda og takk for fin tilbakemelding.

Det varmer et servicehjerte <3

Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (509)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 510 anmeldelser

Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Det er et hyggelig sted mye god mat vinen muligens litt dyr i forhold til utvalget de har, en ting trekkes ned det er akustikken som er helt forferdelig spesielt i 2 etg.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Simen123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnaNorderhaug, Markedsføring på Delicatessen Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Simen og takk for tilbakemelding.

Vi setter alltid pris på konstruktiv kritikk, tar den til etterretning og håper du gir oss sjansen til å rette opp inntrykket ved en annen anledning.

Ønsker deg en fin dag videre :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat.
Smaken døyver forsinkelser med maten. Vi bestilte småretter som vi fikk servert i tide og utide. Satt ute. Varmelampe fungerte ikke. Kaldt

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 5bj_rnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Ekstremt god mat!

Litt knotete med mobilbestilling. Endte med at man fikk maten litt nå og da enda man bestilte samlet. Kun ledige plasser ute i dag, så når maten var spist opp måtte vi bytte restaurant da varmelampen i taket ikke fungerte.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Compass04642992926
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. april 2020

Man kan vandre rundt på Aker Brygge, og stadig oppdage flere hyggelige spisesteder og barer med forskjellige tilbud, - og åpningstider. Prøvde Delicatessen i Holmens gate 2 for første gang. Ja, det ligger i navnet, masse delikatesser, ikke aller minst innbydende Tapasretter fra ca. kr.70 til 160 kroner. Hyggelige fleksible lokaler- og miljø for enkeltperson, parr, og mindre grupper, samt med et chambre sèparèe i 2. etasje. Nydelig mat, og flere vinvarianter, særlig spanske. Topp betjening, rent- og pent. Anbefales! d:o)

Dato for besøk: januar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, jans0der
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Delicatessen Aker Brygge, så også på

 

Har du vært i Delicatessen Aker Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din