Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Skuffelse fra start til slutt”
Anmeldelse av Delicatessen Aker Brygge

Delicatessen Aker Brygge
Vurdert som nr. 111 av 1 590 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 4 - USD 22
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Lunsj, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Hvor skal man begynne....? Her var det mye som gikk galt. Vi har spist på Delikatessen i Fredrikstad mange ganger og var forventningsfulle til dette stedet i Oslo. Ble rett skuffet.

Servicen var fraværende, manglet retter som opprinnelig er på menyen, maten bestilles gjennom app og vi fikk ingen forklaring på hva rettene var. Maten smakte tamt og mye mindre enn hos sin navnbror i Fredrikstad.

Det eneste som reddet kvelden var de gode drinkene før maten. Både bringebærsangrian og GT smakte fortreffelig. Virket nesten som om de satset mer på disse enn på maten.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Mariuskir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnaNorderhaug, Markedsføring på Delicatessen Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Marius og takk for tilbakemelding.

Det er leit å høre at opplevelsen ikke stod til forventningene, men godt å høre at drinkene falt i smak. Vi fokuserer så klart like mye på maten vi tilbereder på vår restaurant som på avdelingen vår i Fredrikstad.

Send oss gjerne en mail på akerbrygge@delicatessen.no så hører vi gjerne mer om opplevelsen av maten. Og kanskje vi kan rette opp inntrykket.;)

Håper å høre fra deg :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (509)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

711 av 509 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2020

Før var dette veldig spennende tapas. Nå har det blitt tamt og for norsk. Litt smak på oster og krydder i de ulike rettene må til.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Fredrik1972
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnaNorderhaug, Markedsføring på Delicatessen Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Fredrik og takk for tilbakemelding.

Det er leit å høre at opplevelsen ikke stod til forventningene.

Vi setter alltid pris på konstruktiv kritikk, tar den til etterretning og håper du gir oss sjansen til å rette opp inntrykket ved en annen anledning.

Ønsker deg en fin dag videre :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god tapas og bra service. Vi fikk maten raskt, og servitørene kom med pledd med en gang vi spurte om det.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, hilda76
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnaNorderhaug, Markedsføring på Delicatessen Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Hilda og takk for fin tilbakemelding.

Det varmer et servicehjerte <3

Velkommen igjen :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2020 via mobile enheter

Det er et hyggelig sted mye god mat vinen muligens litt dyr i forhold til utvalget de har, en ting trekkes ned det er akustikken som er helt forferdelig spesielt i 2 etg.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Simen123
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
AnnaNorderhaug, Markedsføring på Delicatessen Aker Brygge, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. september 2020

Hei Simen og takk for tilbakemelding.

Vi setter alltid pris på konstruktiv kritikk, tar den til etterretning og håper du gir oss sjansen til å rette opp inntrykket ved en annen anledning.

Ønsker deg en fin dag videre :)

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat.
Smaken døyver forsinkelser med maten. Vi bestilte småretter som vi fikk servert i tide og utide. Satt ute. Varmelampe fungerte ikke. Kaldt

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 5bj_rnars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Delicatessen Aker Brygge, så også på

 

Har du vært i Delicatessen Aker Brygge? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din