“Grinete ansatte, trist opplevelse”
Anmeldelse av Delicatessen Aker Brygge

Delicatessen Aker Brygge
Vurdert som nr. 178 av 2 110 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Middagsalternativer: Lunsj, Sent på kvelden, Middag, Reservasjoner
Anmeldt 5. juli 2022

Vi hadde bestillt bord til 9 damer + 1 som ble med i siste liten. Det var et så stort problem at vi nesten trodde vi ikke fikk spise der. Vi hadde meldt om allergier, det var ikke nok. 3 av damene var gravide og det viste seg også å være et stort problem for det kunne ikke tilrettelegges og det var ekstremt uheldig at vi ikke meldte om gravide besøkende på lik linje med allergier.
Vi fikk drikke servert alt fra 20-25 minutte før matr. forhåndsbestillt lunch meny som ikke var nok til 10 stykker, så det var noen som ikke fikk smake på alt.
Etter mat ville flere ta et glass til før vi gikk videre, 20 minutter senere fikk vi drikken, men fikk beskjed om at vi hadde 7 minutter på oss til å drikke opp et glass rødvin.
Forferdelig sted og utrivelige ansatte. uproffesjonelle.
anbefalles overhode IKKE til noen.

Dato for besøk: august 2021
1  Takk, G9567LGsandrah

Anmeldt 31. mai 2022 via mobile enheter

Dårlig service. Mat- drikkebestilling og betaling på samme app- før noe som helst ble servert! Ikke mulig å nyte et glass vin før maten bestilles, uten å trykke og betale på mobilen flere ganger - utrolig trist! Skulle tro dette var Mc Donald. Siste besøk her.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Coastal68304975134
Anmeldt 25. mai 2022

Sur mottagelse av en lite vennlig dame. Henvist til bordet med henslengt arroganse. Ingen anbefalinger av retter, kun henvist til å bruke QR kode på bordet. Lunken og dau San Miguel fra fat. Rettene var dyre, smakløse og lunkne. Serranoskinken tørr i kanten. Hva har skjedd med dette stedet? Vi forlot restauranten uten at en eneste ansatt verdiget oss et blikk etter å ha lagt igjen 1500 kr for et elendig måltid. Dette er ikke Delicatessen slik det var tidligere. Dette er rett og slett kriminelt dårlig!! Styr unna dette stedet.

Dato for besøk: mai 2022
1  Takk, Monpers
Anmeldt 3. april 2022

En mannlig servitør kom med feil vin. Vi gjorde oppmerksom på at vi hadde bestilt en flaske rødvin og tre glass hvitvin.
Ett glass hvitvin kom, og en flaske rødvin. Den ble stående på bordet i en halv time uten at han kom tilbake og åpnet den, vi måtte tilslutt reise oss og gå i baren for å få den åpnet.
Han kom aldri med de to andre hvitvinglassene, disse fikk vi tilslutt etter at en annen servitør endelig kom og spurte oss om alt var ok.
Det ødela totalopplevelsen.
Den mannlige servitøren overså oss fullstendig etter at bi sa ifra om drikkevarene, fremsto som fornærmet og kom aldri tilbake til bordet vårt

Dato for besøk: april 2022
Takk, GeiloAal
Anmeldt 26. februar 2022

Vi hadde bestilt bord for 2, og fikk nærmest kjeft av hovmester da vi spurte om det var mulig å få et bord for en ekstra person. Den tredje personen fikk aller nådigst plass ved bordet, men fikk ikke serviett, og personalet viste tydelig misnøye med at det var lite plass til maten på bordet når de skulle servere. Mat og drikke måtte bestilles på app, noe som gjorde opplevelsen enda mer upersonlig enn nødvendig. Vi fikk servert andre retter enn det vi hadde bestilt, men droppet å si fra da personalet var så uvennlige og lite tilgjengelige. Skuffende fra en restaurant som tidligere har vært veldig bra.

Dato for besøk: februar 2022
1  Takk, Camilski

Reisende som så på Delicatessen Aker Brygge, så også på

Har du vært i Delicatessen Aker Brygge? Del dine erfaringer!