RaymondHed
Moss kommune, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juli 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Anbefales å få rom vekk fra gatene, hvis du har åpne vinduer vil de bli en del støy fra trikk og...
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Olle Aulin, General ManagerThon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 29. juli 2022
Kjære RaymondHed,

Stort takk for din flott tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Det er utrolig kjekt å høre at du er så fornøyd med hotellet, og spesielt servicen til mine fantastiske kolleger. Jeg vet hvilket godt jobb de alle gjør, men det finnes ingenting bedre enn å få bekreftelsen fra våre kjære gjester, i dette tilfellet du. Så, tusen takk for det.

Det er også morsomt at du nevner såpestykkene, for vi holder nemlig på å fjerner mest mulig av småprodukter på rommene. Som du kanskje fått med deg har vi ikke lengre små sjampo og balsam på standardrommene. Planen var og er fortsatt at fjerne såpestykkene også, men vår utfordringer er faktisk plass for dispenseren. Speilet tar rett og slett så mye plass at det ikke er noen egnet yte å feste den ved servanten per i dag. Vi jobber med det, og ser på litt forskjellige løsninger.
Men takk for din oppmerksomhet, og ditt tips/innspill. Vi lover å fortsette tenke miljøbevisst fremover også.

Hjertelig velkommen igjen ved neste anledning.

• Official Site
Se flere hoteller i Oslo
1 749
1 749
Anmeldt 23. juli 2022

Hotell Rosenkrantz har alt! Super beliggenhet, fantastisk service, hyggelig personalet, parkering i kjelleren og verdens beste frokost. Det er rent og pent på rommene! Vi kommer absolutt tilbake! Vi kunne ikke vært mer fornøyd!

Takk, Marthe S
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Kjære Marthe S,

Tusen takk for at dere valgte å bo hos oss.
Utrolig kjekt når vi får så mye skryt fra deg, det bekrefter virkelig at dere hatt en skikkelig bra opphold.
Vi takker ydmykt for deres fine tilbakemelding.

Hjertelig velkommen igjen ved neste anledning.

Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Sentral flott beliggenhet. Vi var ekstra heldige og fikk et handikappvennlig rom, så det var nok litt ekstra god plass. Utmerket service fra enhver ansatt vi var i kontakt med 😊 Frokosten var helt fantastisk, veldig variert med både varme og kalde retter, god variasjon i brød og pålegg. Ferskpresset juice, nam, nam. I tillegg til vanlig kaffe laget servitørene cappuccino, espresso…. På forespørsel. Flott lounge i 8 etg. med kaffemaskin, te og vann….. Velutstyrt treningsrom i plan 2. Dette hotellet kan vi anbefale til alle.

Takk, Arnfinn B
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2022

Kjære Arnfinn B,

Tusen takk for din hyggelige kommentar, den setter vi stor pris på.

Høres ut som oppholdet har vært svært bra og at alt fra fasiliteter til mat og service har levert som forventet og ønsket.
Spesielt hyggelig at du løfter frem både frokosten vår og ikke minst mine kjære kolleger. Det setter jeg stor pris på.

Vi takker hjertelig for ditt opphold og håper å velkomne deg igjen i fremtiden.

Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Flott hotell, utrolig serviceinnstilte og trivelige ansatte. Vi hadde rom i 7. etg, stille og rolig selv om hotellet er midt i byen. Frokosten har alt du måtte kunne ønske, også her er det «strøkent», god plass og nydelig mat.
Sentral beliggenhet, og flotte rom, anbefales 🤩

Takk, Anitahh

Kjære Anitahh,

Takk for din kommentar og ditt opphold. Vi setter stor pris på begge.
Høres ut som du har hatt en meget flott og vellykket opphold hos oss og det varmer virkelig.
Ekstra hyggelig at du nevner mine dyktige kolleger og deres innsats - tusen takk for det.

Varmt velkommen tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Denne anmeldelsen sammenfatter to opphold i juli. På det første oppholdet ble jeg møtt av ett team i resepsjonen som var lite engasjerte for å si det mildt. Under mitt andre opphold ble jeg møtt av ett herlig team, på høyde med de beste hotellene i Oslo. Generelt er det godt renhold på hotellet, og standarden er solid. Frokost er ett prakteksempel på kvalitet. Hotellet anbefales absolutt.

Takk, thoradolfb

Kjære thoradolfb,

Tusen takk for dine opphold.

Trist å høre at du ikke fikk den velkomst du skal få ved ditt første opphold. Det har vært litt turbulente tider rent bemanningsmessig, og det har nok dessverre noen ganger gått utover kvaliteten. Godt å høre at det var desto bedre neste gang du besøkte oss! Flott å høre at du for øvrig er fornøyd med både renhold og vår prisvinnende frokost.

Hjertelig velkommen igjen i fremtiden.

Anmeldt 5. juli 2022 via mobile enheter

Takk for herlig opphold! Fin beliggenhet, stilig fargerikt interiør. Svært gjestfrie, blide og profesjonelle ansatte! Helt Vidunderlig frokost!!🥗🍒🌶🧀🥑🥐 Med et utrolig utvalg! Prikken over i en er kaffebaren, med alt du kan ønske deg😁☕️

Takk, ElisabethNorberg

Kjære ElisabethNorberg,

Tusen takk for din hyggelig tilbakemelding.
Høres ut som et svært vellykket og flott opphold. Det varmer å høre. Ekstra hyggelig at du løfter frem vår pris vinnende frokost.

Hjertelig velkommen igjen i fremtiden.