Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 1 952
Fullt refunderbart før fre. 1. mar.
Frokost inkludert
Hotels.com
Vio.com
kr 1 889
Fullt refunderbart før fre. 23. feb.
Frokost inkludert
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 244)
Filtrer anmeldelser
2 244 resultater
Vurdering fra reisende
1 654
487
62
31
10
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 654
487
62
31
10
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
8893 av 2 244 anmeldelser
Anmeldt 24. juli 2022

Jeg bruker dette hotellet pga jeg liker meg mest her, er en livlig gate og koselig hotell med det du kan tenke deg. Folkene i resepsjonen er mer hyggelig her enn andre hotell i Thon kjeden, virkelig verdt å besøke og anbefaler businessrom for
flott comfort. :)

Jeg er strålende fornøyd gjest som alltid vender tilbake, et sted jeg alltid vil være i Oslo. Kort vei til alt herfra, trikken rett utenfor gaten. :)

Det eneste jeg skal ta dem på er at de bruker såpestykker, noe som kunne vært byttet ut med flytende håndsåpe. Tenk alle såpestykkene dere kaster etter folk har brukt dem. En håndsåpe på veggen ville være bedre for da går ingenting til spille.

Dere har 151 rom og alle rommene har såpestykker, dvs hvis alle rommene er i drift kaster dere 151 såper om dagen. Det blir mange i løpet av et år, noe å tenke på til disse miljøtiltakene deres.

Romtips: Anbefales å få rom vekk fra gatene, hvis du har åpne vinduer vil de bli en del støy fra trikk og det som ellers ferdes forbi.
Dato for oppholdet: juli 2022
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med ThonHotels.no
Takk, RaymondHed
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Kjære RaymondHed,

Stort takk for din flott tilbakemelding, den setter vi stor pris på.
Det er utrolig kjekt å høre at du er så fornøyd med hotellet, og spesielt servicen til mine fantastiske kolleger. Jeg vet hvilket godt jobb de alle gjør, men det finnes ingenting bedre enn å få bekreftelsen fra våre kjære gjester, i dette tilfellet du. Så, tusen takk for det.

Det er også morsomt at du nevner såpestykkene, for vi holder nemlig på å fjerner mest mulig av småprodukter på rommene. Som du kanskje fått med deg har vi ikke lengre små sjampo og balsam på standardrommene. Planen var og er fortsatt at fjerne såpestykkene også, men vår utfordringer er faktisk plass for dispenseren. Speilet tar rett og slett så mye plass at det ikke er noen egnet yte å feste den ved servanten per i dag. Vi jobber med det, og ser på litt forskjellige løsninger.
Men takk for din oppmerksomhet, og ditt tips/innspill. Vi lover å fortsette tenke miljøbevisst fremover også.

Hjertelig velkommen igjen ved neste anledning.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2022

Hotell Rosenkrantz har alt! Super beliggenhet, fantastisk service, hyggelig personalet, parkering i kjelleren og verdens beste frokost. Det er rent og pent på rommene! Vi kommer absolutt tilbake! Vi kunne ikke vært mer fornøyd!

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Marthe S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juli 2022

Kjære Marthe S,

Tusen takk for at dere valgte å bo hos oss.
Utrolig kjekt når vi får så mye skryt fra deg, det bekrefter virkelig at dere hatt en skikkelig bra opphold.
Vi takker ydmykt for deres fine tilbakemelding.

Hjertelig velkommen igjen ved neste anledning.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2022 via mobile enheter

Sentral flott beliggenhet. Vi var ekstra heldige og fikk et handikappvennlig rom, så det var nok litt ekstra god plass. Utmerket service fra enhver ansatt vi var i kontakt med 😊 Frokosten var helt fantastisk, veldig variert med både varme og kalde retter, god variasjon i brød og pålegg. Ferskpresset juice, nam, nam. I tillegg til vanlig kaffe laget servitørene cappuccino, espresso…. På forespørsel. Flott lounge i 8 etg. med kaffemaskin, te og vann….. Velutstyrt treningsrom i plan 2. Dette hotellet kan vi anbefale til alle.

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Arnfinn B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2022

Kjære Arnfinn B,

Tusen takk for din hyggelige kommentar, den setter vi stor pris på.

Høres ut som oppholdet har vært svært bra og at alt fra fasiliteter til mat og service har levert som forventet og ønsket.
Spesielt hyggelig at du løfter frem både frokosten vår og ikke minst mine kjære kolleger. Det setter jeg stor pris på.

Vi takker hjertelig for ditt opphold og håper å velkomne deg igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2022 via mobile enheter

Flott hotell, utrolig serviceinnstilte og trivelige ansatte. Vi hadde rom i 7. etg, stille og rolig selv om hotellet er midt i byen. Frokosten har alt du måtte kunne ønske, også her er det «strøkent», god plass og nydelig mat.
Sentral beliggenhet, og flotte rom, anbefales 🤩

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Anitahh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2022

Kjære Anitahh,

Takk for din kommentar og ditt opphold. Vi setter stor pris på begge.
Høres ut som du har hatt en meget flott og vellykket opphold hos oss og det varmer virkelig.
Ekstra hyggelig at du nevner mine dyktige kolleger og deres innsats - tusen takk for det.

Varmt velkommen tilbake ved neste anledning.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2022 via mobile enheter

Denne anmeldelsen sammenfatter to opphold i juli. På det første oppholdet ble jeg møtt av ett team i resepsjonen som var lite engasjerte for å si det mildt. Under mitt andre opphold ble jeg møtt av ett herlig team, på høyde med de beste hotellene i Oslo. Generelt er det godt renhold på hotellet, og standarden er solid. Frokost er ett prakteksempel på kvalitet. Hotellet anbefales absolutt.

Dato for oppholdet: juli 2022
Reisetype: Reiste alene
Takk, thoradolfb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Olle Aulin, General Manager på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2022

Kjære thoradolfb,

Tusen takk for dine opphold.

Trist å høre at du ikke fikk den velkomst du skal få ved ditt første opphold. Det har vært litt turbulente tider rent bemanningsmessig, og det har nok dessverre noen ganger gått utover kvaliteten. Godt å høre at det var desto bedre neste gang du besøkte oss! Flott å høre at du for øvrig er fornøyd med både renhold og vår prisvinnende frokost.

Hjertelig velkommen igjen i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
Olle Aulin
Direktør

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser