Bjarte J
Bergen, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 23. nov. 2023
Dato for oppholdet: november 2023
Romtips: Gled deg til frokosten. Lounge avdelingen i 8 etasje er fint å slappe av i.
Alexander Bergh, Daglig lederThon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. nov. 2023
Kjære bjartej2013

Takk for at du valgte Thon Hotel Rosenkrantz, og takk for din flotte tilbakemelding. Vi setter stor pris på slike varme ord!

Det gleder oss at du har nytt vår prisvinnende frokost.

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Alexander & Team Rosenkrantz
Oppvarmet basseng
0.6 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Double room
0.7 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Our lounge area on the second floor
0.4 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Se flere hoteller i Oslo
1 775
1 775
Anmeldt 23. november 2023

Thon Hotel Rosenkrantz Oslo fremstår igjen som et meget hyggelig og fint hotell med høy grad av serviceinnstilt personale.
Vil spesielt fremheve personalet i resepsjonen og frokostpersonalet.
De gir det lille ekstra som et smil og et ønske om en god dag osv. Dette burde mange hoteller lære av.
Fine og rene rom som alltid. Den gode frokosten er også over snittet for hotellfrokost.
Kommer garantert tilbake.

Takk, roarh991
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2023

Kjære roarh991

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen denne fantastiske tilbakemeldingen her på TripAdvisor.

Det gleder oss at du har nytt vår prisvinnende frokost og at våre ansatte har gjort at du har følt deg velkommen.

Anmeldt 15. november 2023

Jeg er kjempefornøyd med oppholdet på hotellet. Betjeningen var svært imøtekommende og serviceinnstilt, og beliggenheten, rommet og frokosten var helt topp. Jeg vil uten å nøle anbefale dette hotellet:)

• Reisetype: Reiste med venner
Takk, Go27344636345
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2023

Kjære Go27344636345

Ønsker deg hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning.

Alexander Team Rosenkrantz

Anmeldt 15. november 2023

Meget hyggelig og serviceinnstilt personale. Vi fikk et nydelig rom, rent og pent. Frokosten hadde et utrolig stort utvalg, alt var meget delikat presentert. Personalet var meget hyggelige, blide og hjelpsomme.

• Reisetype: Reiste med venner
Takk, Haldis S

Kjære 149haldiss

Anmeldt 8. november 2023

Nydelig frokost og fantastisk service! Vi spiste så mye at vi nesten ikke orket å gå. Og det hadde vi heller ikke lyst til...God stemning, masse humor og en frokostvertinne som gjør det verdt å komme tilbake bare for å oppleve mer av henne! For ei herlig, boblende dame. Vi sees igjen, Stenali!

Romtips: Bruk god på frokosten!
Takk, Maps09463369379
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2023

Kjære Maps09463369379

Det gleder oss at du har nytt vår prisvinnende frokost og at Steneli har tatt godt vare på dere!

Vi ønsker dere hjertelig tilbake ved neste anledning.

Anmeldt 7. november 2023

Mitt go-to hotell i Oslo. Sentralt, fine rom, rent, ryddig, svært hyggelige ansatte, god mat og alt i alt et meget flott hotell!
Godt med kaffemaskin og vannkoker på rommet. Tror vi hadde business rom som kommer med to tver, en i "stua" og en på soverommet. Meget fin løsning!

Her føler du deg alltid ivaretatt!!

Morgenkåpe? Check!
Paraply? Check!
Tøfler? Check!
Fuktighetskrem? Check!
God og stor dusj? Check!

Takk, FK000
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2023

Kjære FK000

Det gleder oss at du har nytt våre gjesterom og at våre ansatte har gjort at du har følt deg velkommen.