Besvart 30. nov. 2023
Kjære astridIO1823ZE
Er litt usikker på hvilket rom du fikk og hva som ikke ga dere "godfølelsen", men teppefrie rom har vi på de alle fleste og det kan vi alltids legge til som preferanse på din profil.
Gledelig å se at dere ble godt tatt vare på i Osteria della Nonna, og at mat & drikke falt i smak.
Alexander Team Rosenkrantz
Beste frokosttilbudet i byen! Flott service, hyggelig stab. God standard på rommet. Fin beliggenhet, kort vei til «alt». Anbefales. Rask inn/ut-sjekk. Fint loungetilbud i 8. Fredelig selv om trikken passerer like utenfor. Fine priser.
Spør Tore B om Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Takk, Tore B
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. november 2023
Kjære Tore B
Tusen takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen denne fantastiske tilbakemeldingen her på TripAdvisor.
Det gleder oss at du har nytt vår prisvinnende frokost og at våre ansatte har gjort at du har følt deg velkommen.
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Beste frokosten i Oslo. Har bodd på flere bra hoteller som thief grand hub Holmenkollen i Oslo. Men på Thon Hotell Rosenkrantz er min nye nr1 på frokost. Helt fantastisk. Kan trekke fram barista kaffe og masse hjemmelaget mat. Høy kvalitet. Helt topp for et billig hotell og være.
Romtips: Gled deg til frokosten. Lounge avdelingen i 8 etasje er fint å slappe av i.
Spør Bjarte J om Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Takk, Bjarte J
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2023
Kjære bjartej2013
Takk for at du valgte Thon Hotel Rosenkrantz, og takk for din flotte tilbakemelding. Vi setter stor pris på slike varme ord!
Det gleder oss at du har nytt vår prisvinnende frokost.
Alexander & Team Rosenkrantz
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Thon Hotel Rosenkrantz Oslo fremstår igjen som et meget hyggelig og fint hotell med høy grad av serviceinnstilt personale. Vil spesielt fremheve personalet i resepsjonen og frokostpersonalet. De gir det lille ekstra som et smil og et ønske om en god dag osv. Dette burde mange hoteller lære av. Fine og rene rom som alltid. Den gode frokosten er også over snittet for hotellfrokost. Kommer garantert tilbake.
Spør roarh991 om Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Takk, roarh991
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. november 2023
Kjære roarh991
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Jeg er kjempefornøyd med oppholdet på hotellet. Betjeningen var svært imøtekommende og serviceinnstilt, og beliggenheten, rommet og frokosten var helt topp. Jeg vil uten å nøle anbefale dette hotellet:)
Spør Go27344636345 om Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Takk, Go27344636345
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. november 2023
Kjære Go27344636345
Alexander Team Rosenkrantz
Rapporter svar som upassendeTakk. Vi setter pris på dine bidrag.
Meget hyggelig og serviceinnstilt personale. Vi fikk et nydelig rom, rent og pent. Frokosten hadde et utrolig stort utvalg, alt var meget delikat presentert. Personalet var meget hyggelige, blide og hjelpsomme.
Spør Haldis S om Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Takk, Haldis S