Emil
Molde, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 8. mars 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: mars 2024
Alexander Bergh, Daglig lederThon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. mars 2024
Hei Emil A

Takk for at du valgte Thon Hotel Rosenkrantz, og takk for din flotte tilbakemelding. Vi setter stor pris på slike varme ord!

Alexander & Team Rosenkrantz
1 789
1 789
Anmeldt 7. mars 2024 via mobile enheter

Superb🤩!
Dette hotellet vil jeg bo på hver gang jeg er i Oslo. Perfekt beliggenhet, flotte rom, nydelig frokost, men det aller beste er folka som jobber det. Altså for noe herlige mennesker, alle som en. Vi følte oss så velkomne- rett og slett en følelse av hjemme uten å være hjemme. Tusen tusen takk for ev virkelig fantastisk helg hos dere🤩

Takk, SmileyLene
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. mars 2024

Kjære SmileyLene

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen denne fantastiske tilbakemeldingen her på TripAdvisor.

Det gleder oss at du har nytt vår prisvinnende frokost og at våre ansatte har gjort at du har følt deg velkommen.

Vi ønsker deg hjertelig tilbake ved neste anledning.

Alexander og team Rosenkrantz

Anmeldt 2. mars 2024

Hotell frokosten er noe av det beste jeg har smakt noensinne!!
Servitøren vår Mads var kjempe hyggelig og ga god kundeservice!! 10/10
Sara, for en hyggelig dame!

Interiøret var så vakkert og veldig moderne, bedre en forventet!! Kjempe fin opplevelse!

Takk, Shanice W
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2024

Kjære 851shanicew

Alexander Bergh Team Rosenkrantz

Anmeldt 14. februar 2024

Hyggelig velkomst, rent rom med hyggelig personlig velkomsthilsen.
Frokosten var nydelig og veldig serviceinnstilt personale.
For et sentrumsnært og hyggelig hotell med positive og serviceinnstilte folk er dette absolutt noe som anbefales !

Takk, bko2105
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. februar 2024

Kjære bko2105

Vi ønsker deg hjertelig tilbake ved neste anledning.

Alexander og Team Rosenkrantz

Anmeldt 8. februar 2024

Kjempe fornøyd med oppholder fra begynnelse til slutt. Kjempe gode senger og ligge i, finne rom med masse fine farger og god service.
Frokosten var kjempe god, godt utvalg og personalet var kjempe hyggelig.
Hele oppholder var helt supert og man følte seg nesten som hjemme.
Alt i alt en helt super natt på hotell.

Takk, Ida Caroline M
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. februar 2024

Kjære idacarolinem

Alexander & Team Rosenkrantz

Anmeldt 4. februar 2024 via mobile enheter

Hadde en nydelig opplevelse på dette hotellet. Det er utrolig bra service og de ansette er hyggelige i en annen liga enn andre hoteller jeg har vært på. Rene og pene rom, ypperlig frokost med et stort utvalg av både kaffe og juicevarianter. Man møter på smil og føler seg sett - bare skryt å sende deres vei.

Takk, Hege J
Dennis Knudsen Herness, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. februar 2024

Kjære Hege J,

Tusen takk for at du har tatt deg tiden med å legge igjen en anmeldelse av ditt opphold hos oss her på Tripadvisor.
Det er godt å høre at våre kollegaer har tatt godt vare på deg og at frokosten som vi er så stolte av falt i smak.

Vi håper å se deg snart igjen!

Dennis & Team Thon Hotel Rosenkrantz Oslo