Yngve L
5,0 av 5 boblerAnmeldt 22. okt. 2024
Dato for oppholdet: oktober 2024
Romtips: Bruk parkeringen på hotellet.
5,0 av 5 boblerRom
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerSovekvalitet
Alexander Bergh, Daglig lederThon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 23. okt. 2024
Hei!

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er utrolig hyggelig å høre at du har funnet ditt nye favoritt-hotell i Oslo hos oss. Vi setter stor pris på at du trekker frem den gode servicen fra personalet, og at frokosten og parkeringsløsningen falt i smak.

Det er også godt å høre at rommet var ryddig, sengen komfortabel, og badet passet dine behov. Vi jobber hardt for å gi alle våre gjester en best mulig opplevelse, og det er fantastisk å få tilbakemeldinger som din.

Vi håper å se deg igjen snart!

Med vennlig hilsen,

1.3 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Double room
  • Official Site
0.6 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Our lounge area on the second floor
0.4 km fra Thon Hotel Rosenkrantz Oslo
Se flere hoteller i Oslo
1 776
1 776
Anmeldt 20. oktober 2024

Fine rom, gode senger. Stille og rolig, kunne velge om vi ville ha rom ut mot gaten eller mot baksiden. Nydelig frokost, 10 av 10. Meget god service både i resepsjonen og i frokostsalen. Deilig at frokosten var så sen på søndag, til 11.30. Veldig hyggelig personale👌

Takk, Rita B
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. oktober 2024

Kjære N9335JNritab

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å legge igjen denne fantastiske tilbakemeldingen her på TripAdvisor.

Det gleder oss at du har nytt vår prisvinnende frokost og at våre ansatte har gjort at du har følt deg velkommen.

Vi ønsker deg hjertelig tilbake ved neste anledning.

Alexander og team Rosenkrantz

Anmeldt 19. oktober 2024 via mobile enheter

Hyggelig hotel, god beliggenhet og spesielt bra frokost. Alle hotell trenger en tilstedeværende, smilende og dyktig person i frokostrestauranten som ser gjestene og bryr seg. Og det er tydelig at det smitter til resten av personalet. Takk til "naturlig blond" 😄

Takk, AnnKristinSt

Hei AnnKristinSt

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du satte pris på både hotellets beliggenhet og frokosten vår. Vi er spesielt glade for at vår service i frokostrestauranten gjorde inntrykk—vi er helt enig i at en smilende og oppmerksom person gjør frokosten ekstra hyggelig! Vi skal sørge for at "naturlig blond" får din hilsen 😊 Velkommen tilbake til oss på Thon Hotel Rosenkrantz!

Mvh

Anmeldt 10. oktober 2024

Super service, vidunderlig frokost, rene og fine rom, perfekt beliggenhet! 10 av 10 ❤️
Har vært der tidligere både med mamma, samboers firma ifm. julebord, samt at vi nå reiste et par veninner med to barn, hadde et magisk opphold! 😊 Tusen takk for oss, vi kommer helt sikkert tilbake! 😊

Takk, Flyer36863436515
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. oktober 2024

Hei Flyer36863436515

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! ❤️ Vi setter stor pris på at du valgte å dele din opplevelse, og det er utrolig hyggelig å høre at du har hatt flere flotte opphold hos oss, både med familie, firma og venner.

Vi er spesielt glad for at du fremhever vår service, frokost og rom – dette er noe vi virkelig legger stor vekt på for å sikre at gjestene våre får en magisk opplevelse.

Vi gleder oss allerede til å ønske deg velkommen tilbake neste gang! 😊

Vennlig hilsen,

Anmeldt 2. september 2024

Frokosten toppet alle mine forventninger, til tross for at jeg visste det skulle være «oslos beste frokost». For det var virkelig OSLOS BESTE FROKOST. Nystekt ferskt brød i alle sorter, egg i alle varianter, forskjellig tilbredt grønnsaker, massevis med fersk frukt og gode glutenfrie alternativer.
Kaffe:
Betjeningen lagde alle mulige varianter av kaffe, espresso, latte, mocca i høy klasse! Det var også en egen kaffe/te stasjon med ulike melketyper og 7-8 kaffesiruper (sukkerfri og vanlige), kunne lage iskaffe. Og hadde kopper til å ta med videre på jobb.
Betjeningen var fantastiske, hyggelige mennesker som slo av en liten prat, sørget for at alt var på stell, ryddet diskre bort brukte tallerkner fra bordene og fylte på buffeen kontinuerlig med fersk mat.
En ekstra skryt til en super herlig dame, Steneli som gjorde opplevelsen til 10/10

Anbefaler alle på det sterkeste

Romtips: Frokosten må prioriteres!!!!
Dato for oppholdet: september 2024
Takk, Monica B
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2024

Hei monicaab2023

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Vi er utrolig glade for å høre at frokosten vår overgikk dine forventninger og at du opplevde den som Oslos beste! Det er nettopp slike opplevelser vi jobber hardt for å gi alle våre gjester.

Vi setter stor pris på at du nevner vårt utvalg av ferske brød, frukt, grønnsaker og de ulike frokostalternativene vi tilbyr, inkludert de glutenfrie valgene. Det er flott å høre at kaffestasjonen vår og muligheten til å ta med kaffe på farten også ble satt pris på.

Vi er spesielt glade for dine fine ord om vårt personale. Vi er stolte av vårt team, og det gleder oss å vite at de bidro til å gjøre din opplevelse så positiv. Steneli vil bli veldig glad for å høre at hennes innsats gjorde besøket ditt til en 10/10 opplevelse!

Tusen takk for at du anbefaler oss på det sterkeste. Vi håper å se deg igjen snart for nok en deilig frokostopplevelse!

Anmeldt 25. august 2024 via mobile enheter

Et flott hotell som ligger midt i byen i nærheten av parkeringshus og kollektivtilbud.

Hotellet har flotte rom med alt hva man trenger.
Frokosten er Oslos beste, med et rikholdig utvalg og en flott betjening.
Alle ansatte vi møtte var blide og hyggelige!

Dato for oppholdet: august 2024
Takk, Sirmoyle
Alexander Bergh, Daglig leder på Thon Hotel Rosenkrantz Oslo, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. august 2024

Kjære Sirmoyle

Vi ønsker deg hjertelig tilbake ved neste anledning.

Alexander og team Rosenkrantz