“Hotellrestaurant filial”

Restaurant Betula
Vurdert som nr. 1 079 av 2 078 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Moderne
Anmeldt 4. februar 2019 via mobile enheter

Restauranten, den ordentlige, var stengt, men åpent i et mindre restaurantrom i sammenheng med baren. Greit rom, saklig uten å være koselig. Menyen beskjeden. To forretter, den ene fransk løksuppe, men manglet mye, ristet brød ved siden og ikke gratinert ost. Grei smak, men ikke mer. Entrecôte ok, gjennomsnittlig. Creme brulee også grei. I et enkelt hotell av standard enn Radisson Blu Alna ville jeg gitt 3, men med midt på treet mat og høy pris, bare 2.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, 272gunnarh

Anmeldt 27. november 2017 via mobile enheter

Har spist flere ganger på Betula i forbindelse med opphold på Radisson Blu Alna i jobbsammenheng. Etter en lang arbeidsdag er det herlig å ta middagen her. Maten er helt fantastisk!! Har vært igjennom flere retter på menyen og alt har vært bra. Trekker frem marinert laks som forrett. Har spist den flere ganger nå og er like imponert hver gang! Hovedrettene er også helt i topp klasse. Svinecarre’en er så mør og deilig at den smelter på tungen. Fish & Chips’en av nydelig torsk som jeg ikke har smakt maken til. Og så er det rikelig med mat på tallerkenen.
Alle de gangene jeg har spist her så har jeg hørt flere på bordene rundt meg som skryter av maten. Når det i tillegg er hyggelige servitører og god service gir jeg Betula full pott og anbefaler stedet på det sterkeste! :-) Jeg vet jeg kommer igjen og gleder meg allerede.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Christer K
Anmeldt 28. august 2017

God burger, men ikke mer. Forventet noe mer til den prisen. Litt enkel meny, kunne godt hatt noe mer utvalg. God service.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Frodes
Anmeldt 22. april 2017 via mobile enheter

Etter sykkeltur bestilte jeg en "Betula burger". Fikk en fettklump av en burger med vått brød og "fries" som var myke.
Var veldig sulten så spiste maten, men burde sendt den rett i retur. Neste gang blir det McDonalds ved siden, der betaler man 1/3 for noe som faktisk er bedre!

Dato for besøk: april 2017
Takk, Øystein E
Anmeldt 30. januar 2016 via mobile enheter

Jeg var skeptisk til dette i utgangspuntet, for bra hotellresturanter tilhører skjeldenhetene i Norge.

Vi ble møtt av en hyggelig men helt klart uvitende servitør. Muligens en av de som jobber ved frokosten gjettet jeg meg til.
Heldigvis klarte vi og lese menyen og synse oss til hva vi skulle ha, så det ordnet seg på ett vis. Vi ville ikke fått noe merinformasjon om rettene utover det som stod i menyen uansett.
Så kom det noe på bordet. Flatbrød fra pakke og smør fra frokosten på bordet før servering starter. Hva er det?  Normale resturanter har bra brød og evt rørossmør eller persillesmør..eller tilsvarende  Når jeg spurte servitøren sa han at det var norsk tradisjon. Jeg antar da dette var en oppfattelse av norsk tradisjon.

Så kom det posjert laks fra Frøya.
Usikkert om denne laksen i det hele tatt hadde vært innom Frøya. Mer sannsynlig var en porsjonspakning fra REMA.
For det andre var den ihjelkokt, limete og ikke posjert som den skulle.
Potetene prefabrikkerte og danderingen middelmådig.
Ingen av komponentene var bra.

Her må det være helt klart at skal man holde dette prisnivået som ligger på linje med noen av de bedre resturantene i Oslo så må det leveres på ett høyere nivå.
La oss for guds skyld håpe de ikke får besøk av noen som skriver for avisene.

Det her var beklageligvis 100% gjennomført dårlig.
Sasion fra Nøgne Ø var dog bra da.

Dato for besøk: januar 2016
Takk, EvenStevensen

Reisende som så på Restaurant Betula, så også på

Har du vært i Restaurant Betula? Del dine erfaringer!