Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat.”
Anmeldelse av Cafe hjemme hos svigers

Cafe hjemme hos svigers
Vurdert som nr. 107 av 1 702 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 8 - USD 29
Restaurantdetaljer
Anmeldt 4. september 2018

Veldig god mat i et hyggelig miljø. Hjemmekoselig atmosfære inne i restaurant. Veldig fin beliggenhet nær de store severdighetene på Bygdøy.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Hans G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (146)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 146 anmeldelser

Anmeldt 24. mai 2018

Her er det hyggelig å være og et sted som passer alle. Vi satt ute i solen og spiste reker som ble servert med en nydelig Riesling ( Schwarztraule Pfalz)m som passet ypperlig til rekene. Betjeningen er elskverdige og sørger hele tiden for at vi har det bra.
Kan ikke mene noe om andre retter, men kommere gjerne igjen for å prøve disse.

Dato for besøk: mai 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BHO_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mai 2018 via mobile enheter

Jeg har nettopp flyttet til Bygdøy og måtte prøve nabolandene. Veldig bra. Svigermor serverer, svigersønn lager mat og hyggelig miljø på denne første utedag

Dato for besøk: mai 2018
Takk, KristianL501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. april 2018

Enkel, men sjarmerande lokale. Ute er det greitt å sitja òg. Me var der for lunsj. Maten var tiltalande og god. Godt brød og mykje grønt.

Dato for besøk: juli 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Trehar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Hjemmekoselig, varm service, koselig. Slike steder åpnes nesten ikke lenger. Uprentesiøst norsk sted med burger m, salat og godt drikke. Barnevennlig. Herregud så mye bedre enn Grünerløkka.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, Martin780001
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Cafe hjemme hos svigers, så også på

 

Har du vært i Cafe hjemme hos svigers? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din