“Elendig mat- ligg unna Jambalayen”
Anmeldelse av Cafe hjemme hos svigers

Cafe hjemme hos svigers
Vurdert som nr. 115 av 2 121 Restauranter i Oslo
Anmeldt 7. juni 2023

Vi var 6 personer som bestilte Jambalaya som vi ble fortalt skulle inneholde reker, torsk og blåskjell. Vi så ikke snurten av verken blåskjell el fisk. Kun noen få knøttsmå reker som gikk i ett med risen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, kari g

Anmeldt 10. april 2023

Dette stedet virker veldig nedslitt og bærer preg av dårlig renhold. Her trengs det virkelig en solid innsats på å vaske og rydde før man i det hele tatt skal servere mat. Går ikke hit igjen. Stedet har en fin beliggenhet så det er synd at eierne ikke har mer sans for renhold.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Britt S
Anmeldt 15. februar 2023 via mobile enheter

Jeg fikk en ekstrem dårlig opplevelse hos Hjemme hos Svigers : jeg fikk ustekt kylling servert med alle risikoer dette innebærer. Maten var heller ikke fresk: sandwichen bestå av brun avocado saus, gammelbrød, myk salat og som nevnt kaldt kylling som ikke var gjennomstekt. I tillegg var hygiene på restaurant dårlig, restauranten hadde nettopp åpnet men det stå gamle matbiter på gulvet og smuler på bordet. Service like elendig.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, EmmaFFPPP
Anmeldt 7. april 2022

Vi var nyinnflyttet til stedet og gledet oss til å besøke denne restauranten da det er en kort gåtur unna. Besøket ble fort en megaskuff (vi var dog kun på uteserveringen). Møblene er slitne og noen er rett og slett klare for søpledynga. Bordene og stolene var møkkete, med fuglebæsj og klissete rester etter andre gjester. Menyen ble presentert i plastlommer slik man så på 80-tallet. Maten var et kapittel for seg selv. Fisken med tilhørende saus hadde skilt seg og var så tykk at man nesten kunne rulle den sammen til en ball. Alt hadde samme supersalte krydder, min fiskerett og mine poteter og rettene som de andre bestilte også.

Vi ble superskuffet. Hadde virkelig håpet dette var en restaurant vi kunne bruke siden vi bor så nære, men kommer aldri til å bestille annet enn muligens noe å drikke der igjen.

Stedet bærer også preg av at mange kommer kun for alkoholen.

Stedet trenger sårt en oppussing og en oppdatering på meny og utseende. Om ikke annet, så i alle fall en grundig vask. Helt utdatert på alle mulige måter opplevdes dette stedet.

Dato for besøk: september 2021
2  Takk, maggieOslo
Anmeldt 22. september 2021 via mobile enheter

Veldig hyggelig lite sted på Bygdøy. Gammelt hus fra begynnelsen av 1900-tallet. Forholdsvis dyrt, men bra mat. Bestilte en kylling og avokado salat dertil brød. Smakte meget bra. Noe rotete innvendig, men likefullt sjarmerende. Anbefales hvis du skal besøke noen av museene etc. God service og hyggelig personale.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, kimnil80

Reisende som så på Cafe hjemme hos svigers, så også på

Har du vært i Cafe hjemme hos svigers? Del dine erfaringer!