Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Byens eldste bakeri”
Anmeldelse av W.B. Samson - Egertorget

W.B. Samson - Egertorget
Vurdert som nr. 11 av 66 Smått og godt i Oslo
Kjøkken: Norsk, Kafé
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Ligger veldig sentralt midt på Karl Johan. Koselig og lun atmosfære , hyggelig service. Mye å velge på av brødvarer, bakverk og kaker, div juicer. Bra priser på kaffe, Oslo priser generellt på brød/ ciabatta/ mat, i mine øyne litt dyrt, men det er sånne priser overalt så man får vell bare akseptere. Men smakte bra, fine og freshe råvarer og god kaffe

Dato for besøk: desember 2018
Takk, HannaCatharine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (148)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 148 anmeldelser

Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Tidligere denne måneden var jeg innom Samson på Egertorget slik jeg vanligvis er i helgene. Min kone og jeg bestilte cafe latté med soyamelk. Dette drikker jeg hver gang jeg er på Samson, men denne gangen var det ikke mulig å drikke kaffen. Det var langt fra den standard jeg er vant med. Jeg kastet kaffen og har heller ikke vært på besøk siden.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Maddi55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
cfsamson s, Eier på W.B. Samson - Egertorget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2018

Hei. Dette var kjedelig å høre. Vi skal naturligvis lage god kaffe hver gang du kommer på besøk, og skal prøve å finne ut av hva som gikk galt denne gangen. Jeg sender deg naturligvis et gavekort på en ny kaffe hvis du kunne sendt meg adressen din. Du når meg på cf@samson.no.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Elendig rekesmørbrød, - seige reker
Slapp service
Frister ikke til gjetagelse
Stedet egner seg nok best til kaffe- kake besøk

Dato for besøk: september 2018
Takk, margrethebirkeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
cfsamson s, Eier på W.B. Samson - Egertorget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018

Hei Margrethe. Dette var leit å høre, rekesmørbrødene våre skal jo være gode og flotte med nydelige reker fra Lyngen. Her har vi en jobb og gjøre så dette skal vi ta tak i. Vi skal naturligvis også gi bra service så her vil vi følge opp tilbakemeldingen din med opplæring og oppfølging for å oppnå det målet. Imidlertid vil jeg gjerne få gitt deg et gavekort hos oss på det du ikke var fornøyd med nå i håp om at du gir oss en ny sjanse senere så vi får vist at vi pleier å være bedre enn dette. Kunne du sendt meg adressen din til min e-post: cf@samson.no så jeg får ordnet det til deg?

Ha en fin dag videre i mellomtiden.

Mvh
Carl Fredrik Samson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. september 2018 via mobile enheter

Bestandig kjekt å ta en kaffe på W.B. Samson på Egertorget i Oslo. Gode kaker og div gode rundstykker m.m. Kaffen er bare helt nydelig. Utfordringen er å finne ledig bord, men har en litt tålmodighet ordner det seg. Takk for kaffen

Dato for besøk: september 2018
Takk, jorilln
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. mai 2018 via mobile enheter

Vi kjøpte noen bøller som kostet så dyr.
Ved en feil barna mistet en av barnet bølle.
Betjening bare så på og erstatet ikke bølle en gang. Dette var jo nok på slutten av dagen når det skulle allikevel stenge.
Dårlig service med så høye priser er nok en elendig kombinasjon som man anbefaler ikke å oppleve på W B Samson.5

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, Tayab E
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
cfsamson s, Eier på W.B. Samson - Egertorget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. juni 2018

Hei og beklager at vi ikke leverte det servicenivået vi ønsker å leve opp til denne gangen. Selvfølgelig skal man få ny bolle hvis man er uheldig og mister den man har kjøpt i bakken.

Hvis du sender en e-post til oss på firmapost@samson.no med adressen din så sender jeg deg gledelig et gavekort på en lunsj hos oss som en liten beklagelse for hendelsen.

Carl Fredrik Samson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på W.B. Samson - Egertorget, så også på

 

Har du vært i W.B. Samson - Egertorget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din