Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Konditori?”
Anmeldelse av W.B. Samson - Egertorget

W.B. Samson - Egertorget
Vurdert som nr. 12 av 75 Smått og godt i Oslo
Kjøkken: Norsk, Kafé
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Et utvalg av litt finere bakervarer forventes på et konditori. Selv sentralt i Oslo får du her bare vanlige bakervarer og et stykke valnøttjake (som vitterlig er velsmakende) og noen tørre sjokoladekaker. De stiller ut flere kaker, men da må du kjøpe hele kaken (åtte eller tolv stykker) og det passer jo ikke så godt når travelhet og bæremuligheter gir begrensninger. Litt stusslig praksis!

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, DagB45
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 155 anmeldelser

Anmeldt 15. januar 2019

Sentralt plassert bakeri og konditori. Egner seg for en rask kaffe og noe søtt bakverk. Hektisk stemning.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Tor W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Ligger veldig sentralt midt på Karl Johan. Koselig og lun atmosfære , hyggelig service. Mye å velge på av brødvarer, bakverk og kaker, div juicer. Bra priser på kaffe, Oslo priser generellt på brød/ ciabatta/ mat, i mine øyne litt dyrt, men det er sånne priser overalt så man får vell bare akseptere. Men smakte bra, fine og freshe råvarer og god kaffe

Dato for besøk: desember 2018
Takk, HannaCatharine
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. oktober 2018 via mobile enheter

Tidligere denne måneden var jeg innom Samson på Egertorget slik jeg vanligvis er i helgene. Min kone og jeg bestilte cafe latté med soyamelk. Dette drikker jeg hver gang jeg er på Samson, men denne gangen var det ikke mulig å drikke kaffen. Det var langt fra den standard jeg er vant med. Jeg kastet kaffen og har heller ikke vært på besøk siden.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, Maddi55
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cfsamson s, Eier på W.B. Samson - Egertorget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. oktober 2018

Hei. Dette var kjedelig å høre. Vi skal naturligvis lage god kaffe hver gang du kommer på besøk, og skal prøve å finne ut av hva som gikk galt denne gangen. Jeg sender deg naturligvis et gavekort på en ny kaffe hvis du kunne sendt meg adressen din. Du når meg på cf@samson.no.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Elendig rekesmørbrød, - seige reker
Slapp service
Frister ikke til gjetagelse
Stedet egner seg nok best til kaffe- kake besøk

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, margrethebirkeland
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
cfsamson s, Eier på W.B. Samson - Egertorget, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. september 2018

Hei Margrethe. Dette var leit å høre, rekesmørbrødene våre skal jo være gode og flotte med nydelige reker fra Lyngen. Her har vi en jobb og gjøre så dette skal vi ta tak i. Vi skal naturligvis også gi bra service så her vil vi følge opp tilbakemeldingen din med opplæring og oppfølging for å oppnå det målet. Imidlertid vil jeg gjerne få gitt deg et gavekort hos oss på det du ikke var fornøyd med nå i håp om at du gir oss en ny sjanse senere så vi får vist at vi pleier å være bedre enn dette. Kunne du sendt meg adressen din til min e-post: cf@samson.no så jeg får ordnet det til deg?

Ha en fin dag videre i mellomtiden.

Mvh
Carl Fredrik Samson

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på W.B. Samson - Egertorget, så også på

 

Har du vært i W.B. Samson - Egertorget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.