Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
En fantastisk opplevelse

Utrolig flinke alle som jobbet i parken, fikk en veldig fin opplevelse til tross for høydeskrekk... les mer

Anmeldt 19. august 2020
838liseb
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Gøy i trærne👏

Oslo Sommerpark på Tryvann er et fantastisk tilbud. Flinke instruktører og løyper skreddersydd... les mer

Anmeldt 3. september 2018
Iversmann
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 68 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 42,68
Mer informasjon
fra USD 165,71
Mer informasjon
fra USD 44,19
Mer informasjon
Oslo Lille Gruppeturer
24 anmeldelser
fra USD 57,28
Mer informasjon
Anmeldelser (68)
Filtrer anmeldelser
68 resultater
Vurdering fra reisende
53
11
3
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
53
11
3
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
27 av 68 anmeldelser
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Oslo Sommerpark på Tryvann er et fantastisk tilbud. Flinke instruktører og løyper skreddersydd etter alder og høyde. Mine barn storkoste seg og opplevde mestringsfølelse. Eneste som trekker ned fra topp score er at det er relativt dyrt. Anbefaler å komme tidlig, spesielt i helgene.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Iversmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Parken er sikkert grei nok, men når parklederen ikke slipper meg og familien min inn med forhåndsbetalte billetter hjelper det dårlig. Alternativet hans var at jeg betalte ekstra for å komme inn. Synd at en flott aktivitet blir ødelagt av så elendig sørvis.

Dato for opplevelse: august 2018
9  Takk, Homrul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018

Flott klatrepark hvor det er flere vanskelighetsgrader på løypene, så alle kan klatre utifra eget ferdighetsnivå. Veldig god sikring i alle løyper, med sikkerhetskroker det ikke er mulig å hekte av før man er gjennom hele løypen. Har vært i andre klatreparker hvor det oppleves litt uheldig at man kan stå uten sikring om man glemmer krokene selv.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Petter D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Tusen takk for en knallbra dag i klatreparken! Pleier ikke sende meldinger som dette, men humørspredningen og oppmerksomheten fra dagens ansatte var utenom det vanlige. Stor skryt!

Hilsen Anette og Tore

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, tka94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Vi dro til Oslo sommerpark med våre barn på 12 og 15 - 5 år etter forrige besøk. Forventningene ble innfridd også i dag. Rent og pent, mange løyper på alle nivå gir underholdning og utfordringer for alle - uansett alder og adrenalinbehov.

Befriende fritt for neonlys, musikk og reklameplakater..

Anbefales!

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Geir Are N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser