Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Zipline og klatring

Prøvde løypene Frøya og Sleipner, begge er mørkegrønn vanskelighetsgrad. Masse andre løyper der som... les mer

Anmeldt 9. august 2020
Thafredrik
,
Lillestrøm, Norge
via mobile enheter
Gøy i trærne👏

Oslo Sommerpark på Tryvann er et fantastisk tilbud. Flinke instruktører og løyper skreddersydd... les mer

Anmeldt 3. september 2018
Iversmann
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 68 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Oslo
fra USD 42,76
Mer informasjon
fra USD 166,03
Mer informasjon
fra USD 44,27
Mer informasjon
Oslo Lille Gruppeturer
24 anmeldelser
fra USD 57,39
Mer informasjon
Anmeldelser (68)
Filtrer anmeldelser
68 resultater
Vurdering fra reisende
53
11
3
0
1
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
53
11
3
0
1
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 68 anmeldelser
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Prøvde løypene Frøya og Sleipner, begge er mørkegrønn vanskelighetsgrad. Masse andre løyper der som vi må ta en annen gang.
375kr per voksen og 60kr for å leie et lite skap.
Må ha med egne hansker.
Veldig morro!

Dato for opplevelse: august 2020
1  Takk, Thafredrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018 via mobile enheter

Oslo Sommerpark på Tryvann er et fantastisk tilbud. Flinke instruktører og løyper skreddersydd etter alder og høyde. Mine barn storkoste seg og opplevde mestringsfølelse. Eneste som trekker ned fra topp score er at det er relativt dyrt. Anbefaler å komme tidlig, spesielt i helgene.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, Iversmann
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. august 2018 via mobile enheter

Parken er sikkert grei nok, men når parklederen ikke slipper meg og familien min inn med forhåndsbetalte billetter hjelper det dårlig. Alternativet hans var at jeg betalte ekstra for å komme inn. Synd at en flott aktivitet blir ødelagt av så elendig sørvis.

Dato for opplevelse: august 2018
9  Takk, Homrul
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2018

Flott klatrepark hvor det er flere vanskelighetsgrader på løypene, så alle kan klatre utifra eget ferdighetsnivå. Veldig god sikring i alle løyper, med sikkerhetskroker det ikke er mulig å hekte av før man er gjennom hele løypen. Har vært i andre klatreparker hvor det oppleves litt uheldig at man kan stå uten sikring om man glemmer krokene selv.

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, Petter D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juli 2018 via mobile enheter

Tusen takk for en knallbra dag i klatreparken! Pleier ikke sende meldinger som dette, men humørspredningen og oppmerksomheten fra dagens ansatte var utenom det vanlige. Stor skryt!

Hilsen Anette og Tore

Dato for opplevelse: juli 2018
Takk, tka94
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser