“Ingen over, ingen ved siden.”

Eldhuset Kristiania Skjenkestue
Vurdert som nr. 90 av 2 120 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Amerikansk
Beskrivelse: Eldhuset, som representerer vår variant av et ekte ”Southern smokehouse” og Kristiania Skjenkestue som ivaretar den kjente lune lokale atmosfæren er vårt bidrag til det rike fellesskapet på Grünerløkka.
Anmeldt 20. august 2020 via mobile enheter

Ingen over, ingen ved siden.
Liker du BBQ? Da er Eldhuset på Grunerløkka det beste stedet. Amerikansk Grill&Steakhouse konsept med kjempegode retter. Alle kjøttrettene har en mør og saftig konsistens, er meget godt krydret og kan nytes med en hjemmelaget BBQ saus eller toppet med en god honningsennep saus. Alt bare smelter i munnen og etterlater en himmelsk smak av kjøtt og krydder. Delikat og rikelig. Burgerne er et must. De får du i tre varianter og to størrelser. Grovmalt, saftig, krydderfull og delikat. Sa vi at du kan velge tilbehør, salater og poteter. Vi sverger til tomat og søtpoteter. Perfekt til kjøttet. En rikelig meny av øl med anbefaling til hver rett. Vin selvfølgelig. Vi har vært der jevnlig i mange år (tror det er omtrent siden åpningen for seks år siden, men der er vi ikke sikre) og har en sterk tro på at en anmeldelse av mat etter meny skal være gjennomprøvd før man kan si at ikke bare var èn topp, men at restauranten leverer på toppen hele tiden. Eldhuset gjør det. De leverer best hele tiden. Og, ikke minst rikelig med mat. Du blir mett av en rett på Eldhuset. Og; servicen den får terningkast 6.
Mvh Karin&Einar

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, 378einarm

Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Var tre stk. på middag. Hadde burger, oksehale og grill ribbe, alt smakte fortreffelig. Godt øl ved siden av. Anbefales.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, Tor_Eivind_67
Anmeldt 8. mars 2020 via mobile enheter

Hyggelig og uformelt. Her får du skikkelig amerikansk uformell barbeque i store porsjoner til en hyggelig pris.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, EllenChr
Anmeldt 23. februar 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat og drikke. Betjeningen var hyggelig og fin det var en fin atmosfære i lokalet. Veldig bra.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 549bj_rnm
Anmeldt 1. februar 2020 via mobile enheter

Uhøflig og ufin betjening. Bord med inntørkede matrester.
Området har nok av gode alternativer, så styr unna og legg igjen penger hvor de fortjener det.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, anitahZ9629KK

Reisende som så på Eldhuset Kristiania Skjenkestue, så også på

Har du vært i Eldhuset Kristiania Skjenkestue? Del dine erfaringer!