“«Mitt sted» i Oslo. Blir aldri lei. ”
Anmeldelse av Dr. Kneipp's vinbar

Dr. Kneipp's vinbar
Kjøkken: Vinbar
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Velkommen til vår intime vinbar hvor kunstneren Jo Stang har latt seg inspirere av Dr. Kneipp's vannkur. Dr. Kneipp er den tyske legen som blant annet fant opp kneipbrødet. I en av hans bøker kan vi lese om kneipbrødets fortreffelige egenskaper; "prevantiv virkning på sexlysten til unge gutter". Vinbaren er en av Norges eldste vinbarer. Baren ble åpnet i 1991 og har hele tiden holdt seg til konseptet; gode viner og småretter som nytes i en hyggelig og intim atmosfære. Et stort antall viner kan nytes i glass og dagens rett fås for en billig penge. På grunn av stor pågang av fornøyde gjester og den litt uformelle stilen, er det dessverre ikke mulig å reservere bord her.
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

«Mitt sted» i Oslo. Blir aldri lei. Et tilbakelent miljø. En variert og allsidig meny med herlige råvarer. Ønsker du vin til maten? Sats på deres anbefalinger og du vil få et fabelaktig måltid. Passer for alle typer mennesker, par, venner, arbeid eller du vil ha en helaften alene. Er det ikke plass på Dr. Kneipp er det samme bevertning på Marken mat & vinhus. Prisen: ca 300 for hovedretten.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, H2O40

Anmeldt 20. desember 2019 via mobile enheter

Fantastisk mat, god service og avslappende atmosfære gjør dette til en perle😊 Kan absolutt anbefales

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Roy J
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Vi var innom før vi dro på Markveien mat & vinhus for å spise. Masse gode viner og trivelige og serviceinnstilte servitører.

Dato for besøk: september 2018
3  Takk, Ringfrid
Anmeldt 13. juli 2018

deilig og rolig beliggenhet med god mat på gata. Ikke noe jåleri men enkel og god mat. Vi spiste entrecote og en av oss hadde risotto. Utrolig godt. Hyggelig, saklig service med gode vinanbefalinger (selvsagt). Til slutt en supergod melkesjokoladebrullé. Anbefales.

1  Takk, asle v
Anmeldt 9. mars 2018

Var inne for å drikke litt vin. Vi fikk servert nydelige rieslinger, både halvtørre og søte. Nydelige viner som serveres av blide menn i hvite skjorter. Kelnerne virker å være lideskapelig opptatt av vin og gjør sitt ytterste for at det skal smake best mulig.

Matmenyen, både på tavla og i heftet så ut til å være en blanding av hovedretter og mindre retter fra restauranten vegg i vegg.

Stemningen inne på vinbaren er rolig og behagelig. Her spilles musikk (på mitt besøk: jazz/blues fra rundt midten av 1900-tallet) langt fra mainstream, men allikvel helt riktig for dette stedet.

Absolutt verdt et besøk!

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, bergerac42

Reisende som så på Dr. Kneipp's vinbar, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Dr. Kneipp's vinbar? Del dine erfaringer!