Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og drikke”
Anmeldelse av Markveien Mat & Vinhus

Markveien Mat & Vinhus
Vurdert som nr. 48 av 1 592 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 17 - USD 38
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt, Vinbar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Avisen VG skrev for mange år siden en karakteristikk som vi synes passer meget godt til restauranten; Dress og dongeri i skjønn harmoni. Her møtes forretningsfolk til en god middag, en uformell aften i trygge omgivelser. Familien feirer mormors 80 års dag eller rett og slett du som privatperson ønsker en trivelig middag, alene eller sammen med venner. Restauranten har rykte på seg for å servere god mat og vinen har alltid vært et særpreg for stedet. Ostekaken går det gjetord om i hele landet og ellers så har huset lam og sjøkreps som spesialitet, når årstiden tillater det. Det kan lønne seg å reservere bord på forhånd.
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Et koselig sted med god mat og stort vinkart. Litt trangt og lite plass mellom bordene, men intim og hyggelig atmosfære.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, thorarnebakke
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (250)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3539 av 250 anmeldelser

Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Vi var 3 stk som var innom og spiste fredag den 21.desember. Vi var 2 som spiste 5 retters, noe som var vanvittig godt og en som spiste skalldyrsuppe samt entrecôte .
Skalldyrsuppa ble omtalt som den beste jeg har fått og entrecôten var perfekt.
Anbefaler dette stedet på det varmeste.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 861madsh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. november 2018

Flott middag og alle var veldig fornøyd. God vin som passet mot maten.
Kan anbefale viltmeny med elg.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, louisehof
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. november 2018

Bra at slike steder som Markveien mat og vinhus overlever blant alt det hippe og nye. Her er det kvalitet og norske råvarer som gjelder.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Erland N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Hvor mange år har dette stedet eksistert? Og med god grunn. Hyggelig restaurant med mye historie i Markveien. Mye atmosfære i tillegg til god mat og vin. Anbefales

Dato for besøk: november 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Markveien Mat & Vinhus, så også på

 

Har du vært i Markveien Mat & Vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din