Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig kveld med god mat”
Anmeldelse av Markveien Mat & Vinhus

Markveien Mat & Vinhus
Vurdert som nr. 41 av 1 555 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 13 - USD 31
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt, Vinbar
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Middag, Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Avisen VG skrev for mange år siden en karakteristikk som vi synes passer meget godt til restauranten; Dress og dongeri i skjønn harmoni. Her møtes forretningsfolk til en god middag, en uformell aften i trygge omgivelser. Familien feirer mormors 80 års dag eller rett og slett du som privatperson ønsker en trivelig middag, alene eller sammen med venner. Restauranten har rykte på seg for å servere god mat og vinen har alltid vært et særpreg for stedet. Ostekaken går det gjetord om i hele landet og ellers så har huset lam og sjøkreps som spesialitet, når årstiden tillater det. Det kan lønne seg å reservere bord på forhånd.
Anmeldt 16. september 2021

Vi hadde en veldig hyggelig kveld i Markveien. Bestilte en tre-retter og ble ikke skuffet. Herlig jordskokksuppe etterfulgt av velsmakende lange. Plenty store porsjoner som gjorde at vi måtte vente med en frisk og god dessert. Servicen var hele tiden upåklagelig

Dato for besøk: september 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, stei-het
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (274)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 274 anmeldelser

Anmeldt 13. september 2021

Hadde med meg 3 venner som var på besøk i Oslo og måltidet var helt nydelig! En av de beste restaurantene i byen vil jeg påstå!

Dato for besøk: oktober 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, evaborhaug
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2021

Vi stekt breiflabb og den var ypperlig, ble anbefalt en nydelig rødvin til. Veldig bra service. Absolutt et sted vi anbefaler

Dato for besøk: juli 2021
Takk, AnitaB1644
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

En fantastisk opplevelse. Mat, vin og service et ganske enkelt helt i toppsjiktet! Markveien Mat & Vinhus må vel være en av de få restaurantene i Oslo som har klart å holde på kvaliteten i år etter år! Nevnte jeg omgivelsene? Trygt og godt…. Spesielt når man setter tennene i VERDENS BESTE ostekake:)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 400lisbeth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. juni 2021

Utmerket service og meget god mat. Svært god vinkunkskap hos kelnerne. Her får du masse for pengene!

Dato for besøk: juni 2021
Takk, joakimo712
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Markveien Mat & Vinhus, så også på

 

Har du vært i Markveien Mat & Vinhus? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.