“Markveien et hjemmekoselig sted”
Anmeldelse av Markveien Mat & Vinhus

Markveien Mat & Vinhus
Kjøkken: Norsk, Internasjonalt, Vinbar
Middagsalternativer: Reservasjoner
Omgivelser: Grünerløkka - Sofienberg
Beskrivelse: Avisen VG skrev for mange år siden en karakteristikk som vi synes passer meget godt til restauranten; Dress og dongeri i skjønn harmoni. Her møtes forretningsfolk til en god middag, en uformell aften i trygge omgivelser. Familien feirer mormors 80 års dag eller rett og slett du som privatperson ønsker en trivelig middag, alene eller sammen med venner. Restauranten har rykte på seg for å servere god mat og vinen har alltid vært et særpreg for stedet. Ostekaken går det gjetord om i hele landet og ellers så har huset lam og sjøkreps som spesialitet, når årstiden tillater det. Det kan lønne seg å reservere bord på forhånd.
Anmeldt 6. juli 2024 via mobile enheter

Et nytt og meget godt bekjentskap.
Meget hyggelige og hjemmekoselige lokaler, samt meget hyggelig personale.
De fleste gikk for dagens, godt og tilfredsstillende sammensatt.
Et par andre valg bl.a porchetta og ostekake. Den siste meget hod, mens porchettaen manglet smak.
God anbefalt hvitvin, men rødvinen ble for lett.

Dato for besøk: juli 2024
Takk, bj_rntrondt

Anmeldt 21. april 2024

Nydelig mat og topp service frå kunnskapsrike servitørar!
Vi hadde treretters med vinanbefaling frå servitør som var heilt supert!

Dato for besøk: april 2024
Takk, Frank Henrik R
Anmeldt 7. april 2024 via mobile enheter

Vi var 5 i familien som feiret bursdag hos Markveien Mat og Vinhus, og hadde en veldig hyggelig kveld med super service fra kelner. 4 av oss hadde dagens 3 retter med elg carpaccio, lysing og kake/is til dessert. Sistemann hadde sjøkreps, andeconfit og samme dessert. Alt var utrolig godt med gode vinanbefalinger. Liten trekk for desserten, der vi syntes kaka ikke var den beste og ganske hard og kompakt, så de 2 eldste klarte ikke denne. Litt synd med den avslutningen. Men totalt en veldig god opplevelse.

Dato for besøk: april 2024
Takk, KroTor
Anmeldt 3. mars 2024

Markveien leverte hele veien, god service og god mat. Valgte dagens, tre retter, perfekt tilberedt og delikat lagt på tallerken. Godt vinutvalg til en hyggelig pris.

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Christian L
Anmeldt 14. januar 2024

Avslappet stemning, oppmerksom og god service, nydelig mat og drikke. Godt vinutvalg, vi spiste dagens 3 retter, nydelig og gode porsjoner.

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Rikke B

Reisende som så på Markveien Mat & Vinhus, så også på

Har du vært i Markveien Mat & Vinhus? Del dine erfaringer!