“Skuffende endringer i kvaliteten”
Anmeldelse av Mr. Fish

Mr. Fish
Vurdert som nr. 721 av 2 112 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Sushi
Anmeldt 7. september 2022

Vi har i mange år vært trofaste og fornøyde kunder. Dessverre har kvaliteten blitt dårligere de siste månedene. Vi forsøkte en siste gang i dag, men nå var ikke en gang risen ordentlig kokt, nesten ikke noe ingefær fulgte med og kvaliteten på fisken ikke veldig bra. Trist fordi vi har vært fornøyd så mange år!

Dato for besøk: august 2022
1  Takk, HegeOslo

Anmeldt 24. mars 2021 via mobile enheter

Besøkte avdelingen på Colosseum i dag for å bestille sushi. Var kun en på jobb, han hadde dratt ned masken sånn at den verken dekket nese eller munn. Han tørket nesen sin også i albuen og på håndleddet flere ganger mens han tilberedte maten min. Turte ikke si ifra, men turte heller ikke spise maten. Så bra ut - men hygienen må være på plass, SPESIELT nå under korona, men forventes også ellers. Dette hadde jeg ikke forventet. Jeg sto der hele tiden, så da lurer jeg på hva han gjør om man ikke følger med?...

Dato for besøk: mars 2021
1  Takk, goodfoodie00
Anmeldt 12. mai 2020 via mobile enheter

Har vært på Mr fish tidligere og vært veldig fornøyd. Denne gangen skuffet det dessverre veldig. Sushien var seig, risen var hard og maten smakte som om den hadde stått lenge da jeg hentet den, enda jeg hadde satt et hentetidspunkt og kom på tiden. Sushien så også ut som den var kastet i boksen, og var ikke innbydende. Synd..

Dato for besøk: mai 2020
Takk, 956siljet
Anmeldt 28. mars 2020

Maten er god, men hygiene og renhold er under enhver kritikk, spesielt i disse Corona-tider. En av de som tilbereder sushi tok seg en snus med engangshansker han hadde på, før han fortsatte å lage sushi med de samme hanskene.
Bruk av engangshansker mister også sin funksjon når de ansatte tar på kortautomater, rydder, tilrettelegger matbeger og lignende med de samme hanskene.

Dato for besøk: mars 2020
2  Takk, Matanmelder
Anmeldt 27. mars 2020

Jeg bestilte take-away, så kan ikke kommentere på opplevelsen av å spise på stedet, men jeg synes definitivt at Mr. Fish kan rankes i toppen blant Oslos sushirestauranter (blant topp 5 av det jeg har smakt hvert fall). Bra kvalitet, ferske råvarer, nøyaktig og vel-tilberedt. Fikk også to "salat-maki" som er en hyggelig liten bonus.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, M1711ZUdanielh

Reisende som så på Mr. Fish, så også på

Har du vært i Mr. Fish? Del dine erfaringer!