Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig bra”
Anmeldelse av Nishi Sushi

Nishi Sushi
Vurdert som nr. 423 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Sushi
Restaurantdetaljer
Anmeldt 28. januar 2019 via mobile enheter

Veldig god sushi! Bestillte den grønne drage å nåka me laks, mandler å jordbær. Husker ikke ka den het! Men begge va god! Minner mæ om sushien æ fikk på rå i tromsø. Vi kommer nok tilbake

Dato for besøk: januar 2019
Takk, sakoria
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (29)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 29 anmeldelser

Anmeldt 29. desember 2018

En betaler godt, men får også godt, så da er det Nishi som blir valget om en bor på Ullern. Rask levering, god ris og meget god laks. Enkel beliggenhet for folk flest midt på Lilleaker ved buss og trikkestopp.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, jeRudi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Dette er for oss den lokale sjappa for sushi, de leverer så godt som alltid helt i toppsjiktet.
De har en app man kan bestille fra, som fungerer helt strålende.
Hvis du bestiller til et klokkeslett, er maten garantert alltid klar 5-10 min etter det. Men til gjengjeld er det ikke uvanlig at det dukker opp noe ekstra i posen.
Betjeningen er alltid imøtekommende.
Stort sett alltid ledig parkering på utsiden.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, PetterAsk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juni 2018 via mobile enheter

Nishi sushi leverer god kvalitet på sushien, men servicen står dessverre ikke i stil. De skilter med catering på sine sider,men da jeg bestilte 350 biter 5 dager i forkant av arrangementet fikk jeg beskjed om å betale 22,5 prosent mer enn hva prisen var i utgangspunktet, da det ville kreve flere på jobb. Når det attpåtil leveres en god del færre biter enn hva du har betalt for er dette ganske skuffende.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, Idagforever
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. mai 2018 via mobile enheter

Lokalt, vennlig, godt og ikke for dyrt.

Matopplevelsen er bedre når man spiser på plass, men syntes de leverer jevnt over meget bra.

Dato for besøk: mai 2018
Takk, Thomas P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Nishi Sushi, så også på

 

Har du vært i Nishi Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din