Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Knallgod mat, fin stemning”
Anmeldelse av Tuk Tuk Thai

Tuk Tuk Thai
Vurdert som nr. 136 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Lovte godt da det var mye folk en lørdag ettermiddag - spiste vårruller og kyllingspyd til forrett - to red cyrry til hovedrett. Gleder oss til å teste mer sv menyen - hit skal vi snart tilbake

Dato for besøk: november 2018
Takk, HanneJosef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (310)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4751 av 310 anmeldelser

Anmeldt 18. oktober 2018

Her serveres fantastisk god thai-mat i autentiske omgivelser. Denne restauranter gleder både hjertet og magen til ei som elsker thai-mat. Jeg har spist på utallige thai-restauranter, både i Norge og utlandet, denne restauranten er helt klart blant topp 3. Anbefales på det sterkeste!!!!!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt denne thai-restauranten, den beste autentiske thai-maten i Oslo. Litt enkel innredning, men funksjonelt. Kjappe bestillinger og kald øl. Maten var knallgod. Vårrullene til forrett var veldig varme. En risrett og en nudelrett var perfekte. Kommer absolutt tilbake. Vi betalte 800,- ikke billig, men...

Dato for besøk: september 2018
Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018

Smakløs mat. Har spist på dette stedet 2 ganger og begge gangene var maten ikke slik som forventet. Interiøret er kult og hipt, men hjelper lite når maten ikke når smaken på ekte Thai.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Anita U
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2018 via mobile enheter

Det er 3. -4. gangen vi er her. Hver gang er mottagelsen blid og høylydt, maten raskt servert, crispy frisk og veldig gode smaker. Interiøret tar deg til Thailand, eller et herlig Eventyrland, med én gang, og blid skravling rundt alle bord, forteller at stedet inviterer til god stemning.

Dato for besøk: august 2018
Takk, AnneNesheim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tuk Tuk Thai, så også på

 

Har du vært i Tuk Tuk Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din