Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Middels matopplevelse!”
Anmeldelse av Tuk Tuk Thai

Tuk Tuk Thai
Vurdert som nr. 138 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Anmeldt 8. november 2018

Interiøret er OK, men kunne vært bedre!
Begrenset menyvalg; rask bestilling, forholdsvis rask å få mat på bordet, men drikke var helt glemt inntil vi måtte minne på det.
Maten var grei, men ikke mer. Ikke store porsjoner!
OK for en rask middag; ikke beregnet for å ha en hyggelig lang kveld.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mahendra A
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (309)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4448 av 309 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018

Maten var god, grønn currygryte smakte godt, men skuffende at det ikke brukes asiatiske grønnsaker, flere retter hadde typiske norske grønnsaker..

gode porsjoner, sentralt plassert.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, KatjaBusuttil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Lovte godt da det var mye folk en lørdag ettermiddag - spiste vårruller og kyllingspyd til forrett - to red cyrry til hovedrett. Gleder oss til å teste mer sv menyen - hit skal vi snart tilbake

Dato for besøk: november 2018
Takk, HanneJosef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018

Her serveres fantastisk god thai-mat i autentiske omgivelser. Denne restauranter gleder både hjertet og magen til ei som elsker thai-mat. Jeg har spist på utallige thai-restauranter, både i Norge og utlandet, denne restauranten er helt klart blant topp 3. Anbefales på det sterkeste!!!!!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, RB844
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Vi fikk anbefalt denne thai-restauranten, den beste autentiske thai-maten i Oslo. Litt enkel innredning, men funksjonelt. Kjappe bestillinger og kald øl. Maten var knallgod. Vårrullene til forrett var veldig varme. En risrett og en nudelrett var perfekte. Kommer absolutt tilbake. Vi betalte 800,- ikke billig, men...

Dato for besøk: september 2018
Takk, ovebru63
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tuk Tuk Thai, så også på

 

Har du vært i Tuk Tuk Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din