Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Alltid vellykket!”
Anmeldelse av Tuk Tuk Thai

Tuk Tuk Thai
Vurdert som nr. 139 av 1 590 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig velsmakende, delikat og variert. Du går aldri skuffet fra tuk tuk! Hjelpsom og vennlig betjening.
Tuk tuk vil alltid være førstevalget når vi ønsker en rask, rimelig og fantastisk god matbit.
Marit Wilkens

Dato for besøk: januar 2019
Takk, goldensparrow1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (309)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3640 av 309 anmeldelser

Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig mat, fin pris, utrolig hyggelig betjening og koselig, lite lokale. Flinke til å tilrettelegge ved allergi/intoleranse. Var noen ledige bord da jeg og ei venninne kom, men ble stappfullt noen minutter senere. Lønner seg nok å bestille bord om man er noen stykker. Kommer garantert tilbake ved nye Oslo-besøk!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, StineSva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig god mat og hyggelig betjening. Enkel restaurant med super god thai mat. God mat til rimelig penge og godt Thailandsk øl. Kan anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, indseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. januar 2019 via mobile enheter

Spiste Tom Yum og Pad Thai. Søtt, surt, salt og umami i en skjønn forening. Dette i tillegg til hyggelige priser og flott service gjør at vi kommer tilbake. +++++

Dato for besøk: januar 2019
Takk, HenkeJT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Tuk tuk thai leverer alltid. God mat og hyggelig betjening. Ikke et sted du sitter hele kvelden, men raskt innom for litt mat. Ikke like fylt som restaurantene på Youngstorget og maten kommer raskt. Verd et besøk.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, studentGhana
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tuk Tuk Thai, så også på

 

Har du vært i Tuk Tuk Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din