Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Etter jobb i byen”
Anmeldelse av Tuk Tuk Thai

Tuk Tuk Thai
Vurdert som nr. 105 av 1 571 Restauranter i Oslo
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Thai
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Anmeldt 28. januar 2019

Treffer kona i sentrum og skal innom flere butikker, samt spise. Vi velger Tuk Tuk Tai og er veldig fornøyd med mat og servering.

Dato for besøk: november 2018
Takk, petter eilert s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (331)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4246 av 331 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Dro inn for å kjøpe stekt ris etter trening. Etter 25 minutter med venting, var det en misforståelse med bestillingen. Ventet i ca. 10-15 minutter igjen, hvor jeg endelig fikk maten. Etter å ha spist et par skjeer, fant jeg hår i maten.
Mistet appetitten og ønsket ikke å betale eller å få ny mat. De kommuniserte dårlig og begynte å betjene andre kunder.
Nølte ikke med å dra.
1 prikk for hyggelig lokale!

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Suplex1337
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 21. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig velsmakende, delikat og variert. Du går aldri skuffet fra tuk tuk! Hjelpsom og vennlig betjening.
Tuk tuk vil alltid være førstevalget når vi ønsker en rask, rimelig og fantastisk god matbit.
Marit Wilkens

Dato for besøk: januar 2019
Takk, goldensparrow1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. januar 2019 via mobile enheter

Nydelig mat, fin pris, utrolig hyggelig betjening og koselig, lite lokale. Flinke til å tilrettelegge ved allergi/intoleranse. Var noen ledige bord da jeg og ei venninne kom, men ble stappfullt noen minutter senere. Lønner seg nok å bestille bord om man er noen stykker. Kommer garantert tilbake ved nye Oslo-besøk!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, StineSva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Utrolig god mat og hyggelig betjening. Enkel restaurant med super god thai mat. God mat til rimelig penge og godt Thailandsk øl. Kan anbefales.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, indseth
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tuk Tuk Thai, så også på

 

Har du vært i Tuk Tuk Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.