Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Liten trivelig restaurant”
Anmeldelse av Tuk Tuk Thai

Tuk Tuk Thai
Vurdert som nr. 138 av 1 593 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Liten trivelig restaurant sentralt i Oslo . Familie på 5 som er meget tilfreds med mat og service. Kommer absolutt tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 799oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (309)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 309 anmeldelser

Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Koselig atmosfære, hyggelig betjening og helt nydelig mat. Jeg har vært der opp imot 10 ganger og jeg er like fornøyd hver gang!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, maritakva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

En Oslofavoritt! Herlig thaimat og god stemning. Hyggelig betjening og liker at alle bordene er litt fir seg selv. Føles som ekte Thailand.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Ishildur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, autentiske lokaler som ga feriefølelsen, supergod pad thai og greie priser. Hit kommer vi igjen

Dato for besøk: mars 2020
1  Takk, lenahar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. februar 2020

Vi hadde en god opplevelse av spisestedet, som dagens første gjester fikk vi god oppmerksomhet og grei service av hyggelig betjening. Menyen var tilfredstillende og vi valgte forrett og hovedrett som raskt ble servert. Det var tilstrekkelig med mat slik at vi ble mette. Greit prisnivå.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, eheriksson
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tuk Tuk Thai, så også på

 

Har du vært i Tuk Tuk Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din