Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“👍”
Anmeldelse av Tuk Tuk Thai

Tuk Tuk Thai
Vurdert som nr. 150 av 1 540 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Det var en liten men svært trivelig restaurant. De som jobbet der var også svært trivelig og blide. Maten vi fikk vær svært god. Jeg kommer tilbake neste gang jeg er i Oslo så absolutt.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Annekda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (315)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

812 av 315 anmeldelser

Anmeldt 3. august 2020 via mobile enheter

Deilig mat. Hyggelig betjening. Rask servering. Skulle gjerne hatt enda flere retter å velge iblant.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, ollepus
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Liten trivelig restaurant sentralt i Oslo . Familie på 5 som er meget tilfreds med mat og service. Kommer absolutt tilbake.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, 799oles
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2020 via mobile enheter

Koselig atmosfære, hyggelig betjening og helt nydelig mat. Jeg har vært der opp imot 10 ganger og jeg er like fornøyd hver gang!

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, maritakva
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. juni 2020 via mobile enheter

En Oslofavoritt! Herlig thaimat og god stemning. Hyggelig betjening og liker at alle bordene er litt fir seg selv. Føles som ekte Thailand.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Ishildur
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Tuk Tuk Thai, så også på

 

Har du vært i Tuk Tuk Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din