Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God service og nydelig mat”
Anmeldelse av Tuk Tuk Thai

Tuk Tuk Thai
Vurdert som nr. 99 av 1 552 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Anmeldt 2. august 2021

Ble møtt med et vennlig smil i et artig lokale. 8 av 8 gjester dro med et fornøyd smil rundt munnen. Anbefales.

Dato for besøk: august 2021
Takk, EirikG81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (324)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 324 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

+ Kanskje den beste thai restauranten i Oslo.
+ hyggeligere betjening skal du lete lenge etter.
+ fantastisk god thaimat.
+ funker bra til romantisk date!
+ flott thai musikk i bakgrunnen.

5/5

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Gerhard M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

En av de bedre asiatiske spisestedene i Sandefjord. Enkel, men god service. God smak på maten. Hyggelig sted å sitte ned for å spise.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, sportym612
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. august 2020

Veldig god mat, kult innredet og hyggelig betjening. Er vegetarianer og har cøliaki, og menyen har merket alt som er glutenfritt pluss de tilbyr mange av rettene vegetariske. Fikk heller ikke vondt i magen etterpå. Fikk også maten veldig fort.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 368almal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

Det var en liten men svært trivelig restaurant. De som jobbet der var også svært trivelig og blide. Maten vi fikk vær svært god. Jeg kommer tilbake neste gang jeg er i Oslo så absolutt.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, Annekda
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tuk Tuk Thai, så også på

 

Har du vært i Tuk Tuk Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.