Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rask og grei mat”
Anmeldelse av Tuk Tuk Thai

Tuk Tuk Thai
Vurdert som nr. 98 av 1 556 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Thai
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Tuk Tuk Thai er en koselig Thai restaurant med en tydelig og eksotisk profil. I innredningen er det brukt mye bambus som er hentet fra Thailand.
Anmeldt 11. august 2021 via mobile enheter

Dumpet innom for middag etter jobb. Thaiinspirert interiør. Raskt ekspedert meny. Vårrullene var sprø og gode, kanskje litt varme for minstejenta. Barnemenyen var topp for minsta, kyllingen var saftig og risen formet til et hjerte. Padthai og grønn curry falt i smak. Kommer nok tilbake

Dato for besøk: august 2021
Takk, HCMy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (324)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 324 anmeldelser

Anmeldt 7. august 2021 via mobile enheter

Nydelig mat, flott dekorert i veldig koselig thai-stil. Veldig skjønn og flink servitør. Godt utvalg av retter. Her er det rolig i dag, med koselig, landlig thaimusikk.

Alt det beste til hele staben i Tuk Tuk Thai!

Dato for besøk: august 2021
Takk, Ambassador777361
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. august 2021

Ble møtt med et vennlig smil i et artig lokale. 8 av 8 gjester dro med et fornøyd smil rundt munnen. Anbefales.

Dato for besøk: august 2021
Takk, EirikG81
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. juli 2021 via mobile enheter

+ Kanskje den beste thai restauranten i Oslo.
+ hyggeligere betjening skal du lete lenge etter.
+ fantastisk god thaimat.
+ funker bra til romantisk date!
+ flott thai musikk i bakgrunnen.

5/5

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Gerhard M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. juli 2021 via mobile enheter

En av de bedre asiatiske spisestedene i Sandefjord. Enkel, men god service. God smak på maten. Hyggelig sted å sitte ned for å spise.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, sportym612
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Tuk Tuk Thai, så også på

 

Har du vært i Tuk Tuk Thai? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.