“God mat og service”
Anmeldelse av Karlsrud Mat- Og Vinhus

Karlsrud Mat- Og Vinhus
Kjøkken: Kinesisk
Anmeldt 4. juni 2019 via mobile enheter

Hyggelig lokale. Hovedsakelig kinesiske retter, men de serverer også europeisk mat. Vennlig personale og kjapp service og god mat.

Dato for besøk: juni 2019
2  Takk, Kjeros

Anmeldt 11. mai 2019 via mobile enheter

Maten er meget god og her får du god service. Og blide og smilende betjening som tar en spøk. Her vil man komme tilbake, garantert.

Dato for besøk: mai 2019
1  Takk, Veronika S
Anmeldt 13. februar 2019

Var å spiste der i går, gledet meg. Vi kom å fikk bestilt mat... vi var nesten alene var bare en dame som satt der så det var ikke mye å gjøre... Men.... servitørene begynte å pusse vinduer men vi satt å spiste :( Har aldri opplevd det er renhold i åpningstiden.... Vi måtte spørre etter påfyll av drikke selv, Hadde det ikke vært for at maten er god hadde vi bare gått..... De to servitørene var opptatt med å vaske å snakke seg i mellom, med så lite gjester burde de tatt bedre vare på gjestene som faktisk var der ..... Vi hadde jubileum av å ha vært forlovet i 8 år så det var for oss litt spesielt , men vi kunne ha stekt en grandis å ha kost oss hjemme istede :(

Dato for besøk: mars 2018
2  Takk, Trullte
Anmeldt 15. januar 2019 via mobile enheter

Dessverre en negativ opplevelse, har vært her flere ganger tidligere, og det virker som om kvaliteten er nedadgående. Betjening som er mer opptatt av å skravle med hverandre enn å vise gjester oppmerksomhet, serverer feil vin, skitne duker.... mat forsåvidt ok, men totalopplevelsen er ikke bra!!

5  Takk, Karl H
Anmeldt 11. juli 2018

Var her 17. mai og forventet at det skulle være smekk fullt, noe det ikke var. Grei service og god mat, men porsjonene kunne vært litt større. Andbefaler en tur innom hvis man er i området og er klar fr en matbit.

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, copycat31

Reisende som så på Karlsrud Mat- Og Vinhus, så også på

Har du vært i Karlsrud Mat- Og Vinhus? Del dine erfaringer!