Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat i et koselig lokale med glimrende service”
Anmeldelse av Bon Lio

Bon Lio
Vurdert som nr. 50 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 98 - USD 98
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 9. november 2018

Vi var fire personer som feiret min sønns bursdag, og vi er glad valget falt på Bon Lio. Nydelig mat, virkelig spennende foreslåtte vinvalg og en superblid, kunnskapsrik og morsom spansk servitrise gjorde dette til en svært hyggelig kveld. Eneste minus som gjør at det ikke blir full score var at vi satt i 2. etasje rett over kjøkkenet, og når vi kom hjem kjente vi at det luktet voldsomt med mat av klærne, så de måtte vaskes. Så, vi kommer gjerne tilbake, men håper da på et annet bord - eller at de har installert bedre vifter på kjøkkenet

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Runar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (195)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2226 av 195 anmeldelser

Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig sted med en utrolig atmosfære. Betjeningen er enestående. Gamle La Guitarra har fått en fantastisk etterfølger. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Bon Lio er i en gammel hyggelig trebygning. Det er en god atmosfære med mye latter og liv i lokalet. Hyggelig betjening tar oss i mot og viser oss til bordet - der vi har god oversikt til kjøkkenet. Vi får 8 herlige smaksopplevelser - mye basert på sjømat. Betjeningen har en røff stil - men personlig tilnærming. Det eneste lille som kan plukkes på er spillelisten! Den var veldig «hoppende» mht stil... Vi kommer tilbake

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 879petterh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Dette var en opplevelse. Glad i å spise ute men det er et år siden vi har opplevd slik matglede. Ønsker du et måltid hvor måltidet er tema etter man har spist så er dette restauranten å dra på. Takk

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Roam45147720803
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg og kjæresten min var her for andre gang, og igjen sørget Bon Lio for å skape en kveld vi kommer til å snakke om i årevis.

Av alle restauranter vi har prøvd (flere stjernerestauranter både i Frankrike og Spania) så er Bon Lio vår desiderte favorittrestaurant. Begge gangene har de klart å oppnå perfeksjon til det ytterste. Alt fra stemningen, servicen, maten, egentlig alt leverte til karakteren 10/10. Vi fikk 10 veldig varierte retter, og det er faktisk en bragd at vi begge fikk mat-orgasmer for hver eneste rett.

Vi har allerede bestemt oss for å sette til side litt penger hver måned, slik at vi kan finansiere et nytt besøk neste år.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 531veronican
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bon Lio, så også på

 

Har du vært i Bon Lio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din