Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bon Lío imponerer!”
Anmeldelse av Bon Lio

Bon Lio
Vurdert som nr. 49 av 1 593 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 98 - USD 98
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Det ble en minneverdig kveld i et sjarmerende lite trehus på Fredensborg. Vi satt i baren, som var et godt valg, da vi kunne følge med på kokkene mens de tilberedte den fantastiske 8-retters menyen for oss. Alle rettene overrasket positivt, det var nydelige smaksbomber, perfekt sammensatt. Vanskelig å velge en favoritt, men det må bli piggvaren hvor skinnet ga assosiasjoner til en perfekt crispy «ribbesvor» på julaften. Vi kommer helt klart tilbake!

Dato for besøk: november 2018
Takk, ninavorl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (195)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2125 av 195 anmeldelser

Anmeldt 9. november 2018

Vi var fire personer som feiret min sønns bursdag, og vi er glad valget falt på Bon Lio. Nydelig mat, virkelig spennende foreslåtte vinvalg og en superblid, kunnskapsrik og morsom spansk servitrise gjorde dette til en svært hyggelig kveld. Eneste minus som gjør at det ikke blir full score var at vi satt i 2. etasje rett over kjøkkenet, og når vi kom hjem kjente vi at det luktet voldsomt med mat av klærne, så de måtte vaskes. Så, vi kommer gjerne tilbake, men håper da på et annet bord - eller at de har installert bedre vifter på kjøkkenet

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Runar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig sted med en utrolig atmosfære. Betjeningen er enestående. Gamle La Guitarra har fått en fantastisk etterfølger. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Bon Lio er i en gammel hyggelig trebygning. Det er en god atmosfære med mye latter og liv i lokalet. Hyggelig betjening tar oss i mot og viser oss til bordet - der vi har god oversikt til kjøkkenet. Vi får 8 herlige smaksopplevelser - mye basert på sjømat. Betjeningen har en røff stil - men personlig tilnærming. Det eneste lille som kan plukkes på er spillelisten! Den var veldig «hoppende» mht stil... Vi kommer tilbake

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, 879petterh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Dette var en opplevelse. Glad i å spise ute men det er et år siden vi har opplevd slik matglede. Ønsker du et måltid hvor måltidet er tema etter man har spist så er dette restauranten å dra på. Takk

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Roam45147720803
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bon Lio, så også på

 

Har du vært i Bon Lio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din