Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk på en lørdag i november”
Anmeldelse av Bon Lio

Bon Lio
Vurdert som nr. 49 av 1 592 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 98 - USD 98
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 16. desember 2018 via mobile enheter

Etter flere forsøk fikk vi endelig bekreftet bord en lørdag kveld med seating kl 21.
God velkomst, deretter presentasjon av opplegget rundt mat og vin. ‘Set menu’ som kan variere fra dag.
Og så kom små og delikate retter på rekke og rad, i alt 8 stykker. Masse gode smaker presentert på vakkert på tallerkner og i boller. Vi valgte å ikke ha vinpakke, men fikk servert 1 hvit og 2 røde spanske under måltidet som varer i nærmere 3 timer.
Martha, en dyktig spansk servitør gjorde opplevelsen enda større.
Vi kommer gjerne tilbake,

Dato for besøk: november 2018
Takk, herrol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (195)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 195 anmeldelser

Anmeldt 12. desember 2018 via mobile enheter

Flott set menu, og deilig å slippe å tenke, men få alt det gode servert i godt tempo! Siden dette var mor og far med voksne barn der det (heldigvis) er ulike drikkevaner kunne vi tenke oss et par vinflasker. Men det ble overhørt og ingen vinmeny presentert. Nei, her var det ingen set vin meny, men man betalte for hva drukket. Ja, far fikk påfyll et par ganger.
Så kom regningen med kr 172-184 pr glass hvor påfyll var regnet som glass. Altså kr 3.700 i vin (eks portvin til dessert). Joda det ble bra med vin, men når ungdommene syntes de måtte tømme før neste ble det litt overdrevent for de.
Hadde det vært bare vi to, eller to par, ok, men denne settingen ble for dyr med 8.000,-. Ja, vi har god råd, spiser mye ute, men liker price/performance på greit nivå.
Gi kunden et valg, tror ikke de lokale Spaniavinene var i 1000 pr flaske kategori heller.
Kan hende vi kommer tilbake, men uten ungdommer..

Dato for besøk: desember 2018
Takk, sveinjh_13
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. desember 2018 via mobile enheter

Det ble en minneverdig kveld i et sjarmerende lite trehus på Fredensborg. Vi satt i baren, som var et godt valg, da vi kunne følge med på kokkene mens de tilberedte den fantastiske 8-retters menyen for oss. Alle rettene overrasket positivt, det var nydelige smaksbomber, perfekt sammensatt. Vanskelig å velge en favoritt, men det må bli piggvaren hvor skinnet ga assosiasjoner til en perfekt crispy «ribbesvor» på julaften. Vi kommer helt klart tilbake!

Dato for besøk: november 2018
Takk, ninavorl
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. november 2018

Vi var fire personer som feiret min sønns bursdag, og vi er glad valget falt på Bon Lio. Nydelig mat, virkelig spennende foreslåtte vinvalg og en superblid, kunnskapsrik og morsom spansk servitrise gjorde dette til en svært hyggelig kveld. Eneste minus som gjør at det ikke blir full score var at vi satt i 2. etasje rett over kjøkkenet, og når vi kom hjem kjente vi at det luktet voldsomt med mat av klærne, så de måtte vaskes. Så, vi kommer gjerne tilbake, men håper da på et annet bord - eller at de har installert bedre vifter på kjøkkenet

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Runar N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. november 2018 via mobile enheter

Fantastisk hyggelig sted med en utrolig atmosfære. Betjeningen er enestående. Gamle La Guitarra har fått en fantastisk etterfølger. Vi kommer igjen.

Dato for besøk: august 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bon Lio, så også på

 

Har du vært i Bon Lio? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din