Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Meget lat servitør”
Anmeldelse av Glød

Glød
Vurdert som nr. 536 av 1 592 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Kafé
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Meget lat servitør som tok bestilling. Ingen øyekontakt og lite høflig. Var som om jeg bestilte øl av en 14 åring som ble tvunget til å være her. Kanskje bare en dårlig dag for henne, men det er ikke noe jeg som kunde betaler for akkurat.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, gashnjir
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (35)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 35 anmeldelser

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

En veldig hyggelig plass og med den beste Gin & Tonic'en jeg noen sinne har smakt. En av mine favoritt barer i Oslo.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, hello_miss_lena
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juni 2020 via mobile enheter

Alltid lun og god stemning. Hyggelig folk og godt utvalg, samt uteservering. Dyktige folk bak baren og fyr i peisen på kjølige dager.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, wiggles1389
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. april 2019

Avsluttet etter tur langs Akerselva på Påksaften. Vi var litt frosne og da frister GLØD oss med fyrpå peisen. - veldig koselig sted. Vi koste oss med både vin, og kaffe der.
Så det gjentas !

Dato for besøk: april 2019
    • Verdi
    • Service
Takk, Dame155
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2019 via mobile enheter

Droppet innom for en pils, og hadde en hyggelig stund. En urban pub med sjarm dette. Kunne lett ha blitt sittende en stund om jeg ikke hadde hatt avtale nedi gata.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Tbondo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Glød, så også på

 

Har du vært i Glød? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din