Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Italiensk ”

Crêpes Maison Majorstuen
Vurdert som nr. 5 av 73 Kaffe og te i Oslo
Prisklasse: USD 5 - USD 50
Kjøkken: Fransk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Familier med barn
Middagsalternativer: Middag, Frokost
Beskrivelse: Crepes Maison er en koselig liten cafe & restaurant på Majorstuen i Oslo. Her får du nystekte franske pannekaker, og rykende fersk italiensk pizza. Vi har både salte og grove gallette og søte crepes. Her finner du noe for enhver smak. Vi serverer også glutenfrie crepes og pizza.
Anmeldt 26. januar 2019 via mobile enheter

Deilig italienske pizzaer på et koselig intimt sted. Absolutt vært et besøk. Perfekt avstand om man skal på kino.

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, Torpen1
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (93)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1519 av 93 anmeldelser

Anmeldt 14. januar 2019 via mobile enheter

Jeg ramla tilfeldig innom - og det var flaks. Lokalet er varmt og koselig. De spiller Charles aznavour og servicen er hjertelig. Vegetarpizzaen var virkelig nydelig. Kokken har lært å lage pizza i Italia, sa servitøren. Jeg skal absolutt ramle innom en annen gang også!

Dato for besøk: januar 2019
2  Takk, LaCiboulette
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2018 via mobile enheter

Det var første gang jeg besøkte denne restauranten som ligger sentralt på Majorstuen. Maten var meget god og rødvinen smakte også godt.
Restauranten var veldig hyggelig innredet.
Anbefales varmt.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 966kari_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Jentene syntes pizzaen var den beste de har smakt i Oslo! Hyggelig betjening. Koselig og intimt lokale. Hadde forsøkt å reservere bord via nettsiden, men fikk ikke svar.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, hildeo200
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. november 2018 via mobile enheter

Takker for en meget hyggelig kveld. Super bevertning og god mat. Husets vin passet godt til maten, for en rimelig penge. Vi kommer tilbake.
Dersom jeg skal påpeke noe, må det være belysningen. Demp den to hakk, så får restauranten et vesentlig mer intimt preg.

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, Akselgr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Crêpes Maison Majorstuen, så også på

 

Har du vært i Crêpes Maison Majorstuen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.