“Dårlig service”

Kjøkken: Meksikansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Var med min kone og barn 18.20 torsdag ettermiddag. Langt under halvfull uteservering men ikke antydning til service fra personalet. Vogna måtte stå på fortauet utenfor sperringene da han mente det ble uframkommelig for andre gjester selv med flere endebord ledig.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, mariust168

Anmeldt 8. august 2019 via mobile enheter

Etter den såkalte hovedretten som vi alle bestilte, er vi like sultne. Bestilte taco med hummer. Veldig mye salt, men ellers god, og fin dandert.
Mengden var snål. Og personalet tok ikke den infoen godt imot. Om de ikke gir mer mat for prisen, så kommer ikke folk igjen.

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, mawiby
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Elendig. Betalte 600 kr for to små vegetar salater, 1 brus og en taco. Og tacoen var den minste retten jeg har sett, vi måtte spørre om det var en forrett da vi fikk den, men det var det visst ikke. Sur servitør, dårlig service. All maten var så å si ferdiglaget så var ikke mulig å fjerne f eks ost fra rettene osv. Rett og slett crap.

1  Takk, miriigga
Anmeldt 26. juli 2019 via mobile enheter

Gikk inn med familien for å bli mett. Betalte rundt 200 kr hver porsjon for 2 knøttsmå tacoer. Tørr lefse og lite fyll. Ikke god. Det var en rar smak og forferdelig ettersmak. Visst du vil ha god mat og ikke noe som ligner på å ha kommet fra søppelbøtten, styr unna!

1  Takk, realnajeeb
Anmeldt 24. juli 2019

Aldri før betalt så mye 160 kr for så lite. To mikroskopiske lomper med lite fyll lite smak. Føler oss latterligjort som kunde.. God barnepizza, hjemmelaget med god smak og ok str til 119 kr. Fikk tegnesaker til minsten. Men...okkesom, styr unna...

1  Takk, Charlotte T

Reisende som så på Taqueria, så også på

Oslo, Østlandet

Har du vært i Taqueria? Del dine erfaringer!