Vi var en kulturinteressert vennegjeng som hadde blitt guidet på Akershus Festning, og ville avslutte denne fantastiske kulturdagen med kulinarisk matopplevelse. Vi hadde bestilt bord for åtte på solsiden av Oslo havn, populære, gorgeous, pittoreske, og gourmet restaurant/brasserie, selveste Skur 33. De serverer god og ærlig smaksrik mat til riktig pris. Vi ble vel mottatt av en proff og rask betjening, som hadde dekket et flott bord for oss i en lun og god atmosfære, flott setting, og vi følte oss meget ønsket- og velkommen. Det kom raskt noe godt i glasset, Grei og enkel meny, men noe for hver en gane, og maten kom raskt på bordet. Herlige retter og god stemning rundt bordet, og med utsikt over havnen. Vi hadde valgt å sitte inne, men flere satt på uteterrassen. Samstemt og anbefalt rød og hvit vin kom på bordet, sammen med flere flasker kildevann. Vi valgte kveitefilet, mørnet ytrefilet, fersk linguini, samt hummerrisotto, alt med ditto. Alt velsmakende ferskvare, vel tryllet frem av proffe kokker, og elegant servert av vår hyggelige servitør Paula. Meget god ettersmak og minneverdig måltid. Vi avsluttet med Tiramisu alla Skur 33, og div. aromaduftende kaffe. En avtalt time ble raskt til to, og vi skålte for dagens mange kulturelle- og kulinariske minneverdige opplevelser! d:o)