“Fin beliggenhet ”

Kjøkken: Italiensk, Sjømat
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 23. august 2020 via mobile enheter

Veldig pen beliggenhet på motsatt side av Aker brygge. Hyggelig betjening å rask service. God mat å hyggelig atmosfære

2  Takk, 282stianr

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Vi har tidligere vært på Skur 33 men nølte litt denne gangen siden anmeldelsene i avisene ikke har vært så bra det siste året. Men her har det skjedd ting! Både mat og service var fantastisk. Takk!

2  Takk, S2657VTanneh
Anmeldt 8. august 2020

Vår bestevenn som er kjøkkensjef et sted i Oslo, tok oss med til Skur33. Lite visste vi om plassen, men for et nydelig restaurant! Det er ikke ofte jeg merker til god atmosfære i restauranter, men her likte jeg meg veldig godt! Musikken var perfekt i bakgrunnen og sommerkvelden ble fylt med masse latter.

Ettersom min samboer og jeg er vinentusiaster, skal Skurr33 ha for deres utvalg av nydelig vin, samt drinker og øl. Gjengen begynte med noen fantastiske østers, og hadde "Affettati misti" (spekemat og oster med tilbehør) og "Fritto Misto" til forrett.

Det sies at "Fritto Misto" er et must å bestille til forrett, og dermed anbefaler jeg virkelig denne. Den fantastiske forresten består av fritert calamar, fersk små fisk og mer! Hummerrisottoen falt også i smak! God service med en hyggelig betjening, som ofte passet på at vi hadde nok drikke på bordet. Jeg vil virkelig anbefale denne plassen, og kommer mest sannsynlig tilbake!

1  Takk, FoodnWine_Enthusiast
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Nydelig beliggenhet, kjekke folk og god mat (pizza) Lett å bli der litt for lenge:) De gule solstolene er obligatorisk avslutning på besøket

1  Takk, tomsZ8733FU
Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Herlig beliggenhet en fin sommerdag, nydelig mat og hyggelig betjening. Anbefaler å avslutte måltidet i gule solstoler med noe godt i glasset.

1  Takk, groheidi_2020

Reisende som så på Skur 33, så også på

Har du vært i Skur 33? Del dine erfaringer!