Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ettermiddagspizza.”
Anmeldelse av Pizza Crudo

Pizza Crudo
Vurdert som nr. 539 av 1 571 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 10 - USD 20
Kjøkken: Italiensk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Beskrivelse: Italia har gitt verden Michelangelo, Fellini, Amarone og Pizza. Stor kunst, ekte lidenskap og utmerket smak. Velkommen til Pizza Crudo, Norges Napoli. Her får du servert den originale, italienske pizzaen. Tilberedt i steinovn av italienske pizzaiolier, med autenstiske råvarer, og med store doser passione og sentimento. Pizza Marinara. Pizza al Prosciutto. Pizza Margherita. Og alle de andre genuine, italienske pizzaene. Pizza Crudo er en av Fursetgruppens Matdestinasjoner på Paleet i Oslo. Du finner oss i underetasjen. Velkommen!
Anmeldt 27. januar 2019

Før handletur i byen tar vi en stopp på Paleet Karl Johan og spiser pizza. Herlig mat og hyggelig lokale.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Mat
Takk, petter eilert s
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (123)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 123 anmeldelser

Anmeldt 31. desember 2018 via mobile enheter

Spiste sushi forrige gang i kjelleren på Paleet. Så nå gikk vi for pizza rett bortenfor. Også et godt lunsj alternativ. Kjelleren på Paleet er gjennomgående hyggelig og pizzaen som sushien også. Bra stopp for lunsj. Ikke et sted jeg ville tatt med utkårede på første date, men det er neppe målsettingen med stedet heller,

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Oivind_oivind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Pizzaen fikk vi etter kort ventetid og den smakte meget godt. Ypperlig service av vår servitør som spurte om maten var god og sjekket til oss flere ganger i løpet av måltidet. Når vi forlot resturanten ble vi ønsket god jul og godt nyttår, en fin avslutning på en allerede god resturantopplevelse

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 896simen_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. november 2018 via mobile enheter

Utrolig lite serviceinnstilt hovmester. Kom med vår lille sønn og ble møtt av null forståelse at han bare er 5 mnd...

Dato for besøk: november 2018
Takk, oysteintynning
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. september 2018 via mobile enheter

Kanskje en av de beste pizzaopplevelsene jeg har hatt i Norge. God bunn, og spennende topping av gode råvarer. Jeg kan anbefale pizzaen med asparges, vårløk og parmesan på det varmeste.

Dato for besøk: september 2018
Takk, 981_sas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pizza Crudo, så også på

 
 

Har du vært i Pizza Crudo? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.