Før handletur i byen tar vi en stopp på Paleet Karl Johan og spiser pizza. Herlig mat og hyggelig lokale.
11–15 av 123 anmeldelser
Spiste sushi forrige gang i kjelleren på Paleet. Så nå gikk vi for pizza rett bortenfor. Også et godt lunsj alternativ. Kjelleren på Paleet er gjennomgående hyggelig og pizzaen som sushien også. Bra stopp for lunsj. Ikke et sted jeg ville tatt med utkårede på første date, men det er neppe målsettingen med stedet heller,
Pizzaen fikk vi etter kort ventetid og den smakte meget godt. Ypperlig service av vår servitør som spurte om maten var god og sjekket til oss flere ganger i løpet av måltidet. Når vi forlot resturanten ble vi ønsket god jul og godt nyttår, en fin avslutning på en allerede god resturantopplevelse
Utrolig lite serviceinnstilt hovmester. Kom med vår lille sønn og ble møtt av null forståelse at han bare er 5 mnd...
Kanskje en av de beste pizzaopplevelsene jeg har hatt i Norge. God bunn, og spennende topping av gode råvarer. Jeg kan anbefale pizzaen med asparges, vårløk og parmesan på det varmeste.