Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Sur betjening, bråkete og skittent”

Espresso House - Continental
Vurdert som nr. 17 av 75 Smått og godt i Oslo
Omgivelser: Sentrum
Restaurantdetaljer
Omgivelser: Sentrum
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Finnes bedre steder, noen av betjeningen var veldig uhøflige.. ugreit!
Vassen kakao, klissete sjokoladeboller, og tørre kanelsnurrer.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Vicky_71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (153)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 153 anmeldelser

Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Dette stedet er det perfekte stedet for en avslappende pust i det stressende bylivet. Lokaliteter i to etasjer med sitteplasser i alle varianter, hvor man virkelig kan slappe av og nyte de gode varene og den gode servicen av blide og dyktige ansatte.

Dato for besøk: september 2018
Takk, L5684FVgutujan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. september 2018 via mobile enheter

Veldig koselig kafé med god service, bra utvalg, god kaffe og hyggelig betjening. Greie priser og beliggenheten er utmerket.

Dato for besøk: september 2018
1  Takk, 86jonasberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. august 2018 via mobile enheter

Koselig, fint og god service på Espresso House. Du vet hva du får, og det er noen ganger helt fint! Tommel opp!

Dato for besøk: august 2018
Takk, O6329TDanitab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. juli 2018 via mobile enheter

Kaffe og kake etter middag på annet sted. God kaffe og gode kaker. Hyggelig betjening, men litt vanskelig adkomst til toalett når du sliter med å gå i trapper.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 172gunnar_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Espresso House - Continental, så også på

 

Har du vært i Espresso House - Continental? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.