Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kule lokaler, strålende service og knallgod mat!”
Anmeldelse av ASIA

ASIA
Vurdert som nr. 103 av 1 590 Restauranter i Oslo
Prisklasse: USD 3 - USD 25
Kjøkken: Asiatisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Taste the east Vi har reist Sørøst-Asia på kryss og tvers og spist rettene fra mange ulike kjøkken. Nå gir vi deg noe av det beste vi fant: Det eksotiske krydderet, kokos, lime, chili, sitrongress, nudler, curry, wok og pho. Vi krysset grensene og kjøkkenet vårt skal gjøre det samme. A food flirt I tillegg til maten, er vi fascinert av måten asiatene spiser på. Ikke en stor hovedrett på en flat tallerken, men mange små retter i boller, skåler og på fat slik at alle kan smake på alt hvis de vil. Da blir det fristende å pirre smaksløkene med noe du ikke har spist før. Så kan smaken avgjøre om det kun ble en flyktig flørt eller begynnelsen på noe varig. Rice’n shine I store deler av Asia spiser du aller best når du velger et lite kjøkken eller en bod ute på gaten. Der eierne har vært grytidlig på markedet og funnet de ferskeste og beste råvarene. Der de lager maten på opprinnelig og lokalt vis, og serverer den med stolthet og et smil. Ingen høye kokkehatter, men fantastisk gode retter som du kjenner i munnvikene. De trekker oppover. Dette er stemningen vi har som inspirasjon på ASIA.
Anmeldt 19. november 2018

Denne restauranten er absolutt verdt er besøk. Fra vi kom inn døren til vi dro, ble vi møtt med serviceinnstilte, positive og hyggelige ansatte. Vi fikk god oppfølging hele tiden, uten at det ble "for mye". Vi var et følge på 5 stykker som hadde lyst å prøve litt forskjellig. Siden vi ikke hadde spist der før foreslo servitøren å sette sammen en smaksmeny til oss med mye forskjellig. For 400kr (rimelig for så mye og god mat) fikk vi prøve 6-7 ulike retter, perfekt sammensatt fra alle deler av menyen, og alle rettene var tilpasset 5 personer. Maten var varm, smaksfull, variert og god!
Beste rett: taquitosen MÅ prøves (laks og tunfisk). Definitivt måltidets høydepunkt!!
Dårligste rett: Bao Buns vegetar. Tørr, seig deig med lite fyll.

Et besøk her anbefales på det varmeste - perfekt sted for en litt større gruppe og bestilling av flere ulike type retter.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Matglad1987
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (789)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8791 av 789 anmeldelser

Anmeldt 8. november 2018 via mobile enheter

Jeg har akkurat vært på Asia restaurant for første gang. Er glad i asiatisk, og menyen kunne friste med mye spennende.
Lokalet er stort, og fint plassert på Aker Brygge. Det er bord både inne og ute, og stilen er mørk, men hyggelig.

Jeg valgte «Thai pork belly» fra Robata grillen med «crushed potato» til, og min veninne valgte «Beef and egg noodle satay stir fry». Alt var ok, men ga ikke noe aha opplevelse. Til dessert valgte vi «chocola», en kake med melkesjokolade, salt karamell og chai te mousse. Denne var også god, men utmerket seg ikke på noe vis. Prisnivået er ikke for høyt, servicen er god, og det ble mange gjester utover ettermiddagen. For min del har jeg vært på andre asiatiske restauranter, som jeg synes har hatt et høyere nivå på maten.

Dato for besøk: november 2018
Takk, LineH79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. oktober 2018

Gode drinker. Maten er perfekt for dele. Taquitos er en sikker vinner. Service og atmosfæren er ypperlig.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Kasper N
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ASIA O, Marked på ASIA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på :)
- ASIA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2018

Har vært der tidligere og tar med min venninne som har cøliaki - vi skal ha en koselig lang fredagskveld.Informerer om cøliaki både i bestillingen av bord og når vi bestiller mat. Ikke noe problem. Vi får maten og de er klare på hvem som er den uten gluten - vi tilkaller tilogmed kelner en gang til for å dobbeltsjekke , fordi vi synes maten ser så lik ut - ikke noe problem sier de - dette har de styr på. Vi spiser maten og bestiller en flaske rødvin til - bestiller også en etterrett - men før de får levert denne blir min venninne syk - voldsomt kvalm og maven blåser seg opp - dette er slik hun reagerer når hun har fått i seg en del gluten. Hun har hatt cøliaki i 26 år, og har vært mye ute å spist - aldri har det vært så ille -
Vi må bare komme oss hjem så fort som mulig -
Jeg tar kontakt med kelner og forklarer situasjonen - hun går for å snakke med sin sjef -kommer tilbake med full regning - nei ikke helt - de trakk faktisk fra den retten vi ikke hadde fått ennå - men vinflasken som nettopp var åpnet og alt annet måtte vi betale fullt for.
Min venninne kaster opp i sjøen vis a vis og vi må avslutte vår fredagskveld kl. 20.45.
Meget dårlig fra en restaurant jeg hadde et helt annet inntrykk av, og tok som en selvfølge var proffe på dette.
Spørs vel om vi kommer tilbake.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, 252katharinan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ASIA O, Marked på ASIA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Hei,
Vi beklager deres opplevelse. Vi er nå i dialog med din venninne og tar allergier og andre hensyn svært alvorlig
Mvh ASIA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste sushi-roll. God mat, hyggelig atmosfære og god/oppmerksom service. Spiste både middag og dessert.

Dato for besøk: oktober 2018
1  Takk, 490bj_rnarp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
ASIA O, Marked på ASIA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. oktober 2018

Hei,
Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding, det setter vi pris på :)
- ASIA

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på ASIA, så også på

 

Har du vært i ASIA? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din