“Nydelig mat ødelagt av altfor høy musikk”
Anmeldelse av ASIA

ASIA
Vurdert som nr. 128 av 2 119 Restauranter i Oslo
Kjøkken: Asiatisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Taste the east Vi har reist Sørøst-Asia på kryss og tvers og spist rettene fra mange ulike kjøkken. Nå gir vi deg noe av det beste vi fant: Det eksotiske krydderet, kokos, lime, chili, sitrongress, nudler, curry, wok og pho. Vi krysset grensene og kjøkkenet vårt skal gjøre det samme. A food flirt I tillegg til maten, er vi fascinert av måten asiatene spiser på. Ikke en stor hovedrett på en flat tallerken, men mange små retter i boller, skåler og på fat slik at alle kan smake på alt hvis de vil. Da blir det fristende å pirre smaksløkene med noe du ikke har spist før. Så kan smaken avgjøre om det kun ble en flyktig flørt eller begynnelsen på noe varig. Rice’n shine I store deler av Asia spiser du aller best når du velger et lite kjøkken eller en bod ute på gaten. Der eierne har vært grytidlig på markedet og funnet de ferskeste og beste råvarene. Der de lager maten på opprinnelig og lokalt vis, og serverer den med stolthet og et smil. Ingen høye kokkehatter, men fantastisk gode retter som du kjenner i munnvikene. De trekker oppover. Dette er stemningen vi har som inspirasjon på ASIA.
Anmeldt 30. januar 2019 via mobile enheter

Overskriften sier alt, demp musikken så folk kan føre en samtale. Vi ba om demping, men kobseptet var visst hly musikk. Ja, vi vet at folk kjøper mer alkohol når de ikke kan prate, men de kommer ikke tilbake. I det lange løp taper nok Asia på høy musikk konseptet. Nydelig mat og hyggelige servitører, hjelper ikke.

Takk, 419hannel

Anmeldt 19. januar 2019 via mobile enheter

Veldig hyggelige servitører, forklarer menyen godt og sjekker innom bordet regelmessig for å sjekke at alt stemmer med forventningene. Har vært her flere ganger og anbefaler å booke bord.
Maten er spennende og god.

Takk, Jeanette_Br
ASIA O, Kundeansvarlig på ASIA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. januar 2019

Hei,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
- Mvh Asia

Anmeldt 18. januar 2019 via mobile enheter

Dro dit etter at vi hadde hørt mye bra om plassen. Vi hadde bestilt bord og det var vi glad før, for da vi kom var det fullt. Her var det fantastisk service fra vi kom til vi dro. Josefin fortjener ekstra skryt, for en servitør. :)
Maten kom fort og smakte fantastisk. Vil så anbefale denne plassen for en bedre middag eller en lunsj.

1  Takk, Goril-sv

Hei,

Så hyggelig, tusen takk for fin tilbakemelding. Rosen videreformidles til vår servitør :)
- Mvh Asia

Anmeldt 21. desember 2018 via mobile enheter

Får litt lounge-følelsen av stedet, med dempet belysning med tilhørende musikk. Den første retten var to bao med brassert biff med chillisaus, korianderaioli. Godt kjøtt med en saus som varmer med en ettersmak av koriander. En god start. Den neste retten var en kylling med nudler i karrisaus. Mye smak, men ble litt enkel med bare kylling, nudler og rødløk. Det hadde nok blitt en firer hadde vi sluppet å sitte i trekken fra ytterdøren. Det ble påpekt, men ikke noe ble gjort.

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, P9215YSdanielh
ASIA O, Kundeansvarlig på ASIA, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. januar 2019

Hei,

Tusen takk for fin tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Vi håper å se dere igjen snart :)
- ASIA

Anmeldt 19. desember 2018 via mobile enheter

Hyggelig sted med god asiatisk mat på menyen. Bestilte lunsj boks med laks, grønn curry og spicy salat. God smak og passe porsjon. Litt igjen til helt på topp etter min smak, men absolutt et sted for lunsj eller middag. Rask og hyggelig service kan de også skryte av.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Oivind_oivind

Hei,

Tusen takk for flott tilbakemelding, det setter vi stor pris på!
Vi håper å se dere igjen snart
- ASIA

Reisende som så på ASIA, så også på

Har du vært i ASIA? Del dine erfaringer!